Ολυμπία Χοψονίδου – Βασίλης Σπανούλης: 11 χρόνια παντρεμένοι – Η τρυφερή φωτογραφία για την επέτειο

Επέτειο 11 ετών από τον γάμο τους είχαν χθες ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου, οι οποίοι ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 24 Ιουνίου το 2011.

Το ζευγάρι, που κρατά πολύ διακριτική στάση στα media, έχει δημιουργήσει μία μεγάλη κι ευτυχισμένη οικογένεια με έξι παιδιά -τρία αγόρια και τρία κορίτσια- αυτές τις ημέρες περνά ξέγνοιαστες στιγμές στην Ελαφόνησο.

Με αφορμή την επέτειο γάμου της με τον Βασίλη Σπανούλη, η Ολυμπία Χοψονίδου έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η πρώην Σταρ Ελλάς κοινοποίησε μια φωτογραφία της μαζί με τον σύζυγό της, στην οποία απεικονίζονται αγκαλιά στην παραλία. «11 χρόνια! Χαρούμενη επέτειο» σχολίασε.

Σε παλιότερη συνέντευξή του στο Θέμα People, ο Βασίλης Σπανούλης είχε δηλώσει για τη γνωριμία του με την Ολυμπία Χοψονίδου: «Είναι αυτό που λέμε κεραυνοβόλος έρωτας. Γρήγορα κατάλαβα ότι ήμουν τυχερός, γιατί βρήκα μια γυναίκα που με εξιτάρει εσωτερικά και εξωτερικά. Η Ολυμπία είναι ο έρωτας της ζωής μου, είναι το άλλο μου μισό, η γυναίκα που καλύπτει τις αδυναμίες μου, η σύντροφός μου, το πρόσωπο με το οποίο μοιράζομαι όμορφες και άσχημες στιγμές».

Read More

And More