Ολυμπία Χοψονίδου – Βασίλης Σπανούλης: Full in love στην Πάτμο! Φωτογραφίες από τις διακοπές τους στο νησί

Γεμάτο αποδράσεις είναι το φετινό καλοκαίρι για την Ολυμπία Χοψονίδου και τον Βασίλη Σπανούλη! Το γνωστό ζευγάρι, αμέσως μετά το τέλος των επαγγελματικών υποχρεώσεων του επιτυχημένου καλαθοσφαιριστή, ετοίμασε τις αποσκευές του και ξεκίνησε να επισκέπτεται τους αγαπημένους του προορισμούς ανά την Ελλάδα. Από την παρέα του δεν θα μπορούσαν να λείπουν φυσικά τα παιδιά του.

Μετά τις διακοπές σε Κρήτη και Λάρισα, σύσσωμη η οικογένεια Σπανούλη ταξίδεψε στην Πάτμο. Το βορειότερο νησί των Δωδεκανήσων έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών φέτος και σε αυτή την κατηγορία φαίνεται πως ανήκουν και η Ολυμπία Χοψονίδου με τον Βασίλη Σπανούλη. Η οικογένεια μπορεί να βρίσκεται μερικά εικοσιτετράωρα στο νησί, όμως έχει εντυπωσιαστεί από την ομορφιά και την ηρεμία που αποπνέει.

Η Ολυμπία Χοψονίδου, ως πολύ ενεργή χρήστης στου Instagram, δεν θα μπορούσε να αφήσει τους διαδικτυακούς φίλους της χωρίς βίντεο και φωτογραφίες από τις διακοπές τους. Έτσι, όποτε έχει χρόνο, απαθανατίζει τα ό,τι της αρέσει περισσότερο και το δημοσιεύει στον λογαριασμό της. 

Όπως θα δεις, η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης, μετά από δέκα χρόνια γάμου και έξι παιδιά, παραμένουν full in love και απολαμβάνουν κάθε στιγμή που βρίσκονται μαζί. 

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More