Ολυμπία Χοψονίδου – Βασίλης Σπανούλης: Επέτειος γάμου για το ζευγάρι – Η τρυφερή φωτογραφία τους

Ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Οι δυο τους έχουν αποκτήσει έξι παιδιά, τα οποία αποτελούν τη μεγαλύτερη επισφράγιση της αγάπης τους. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στη Μύκονο και τα πρώτα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν έκαναν λόγο για μια δυνατή φιλία, αφού εκείνος ήταν αρραβωνιασμένος με μια άλλη γυναίκα. 

Σε παλιότερη συνέντευξή του, ο Βασίλης Σπανούλης είχε δηλώσει για τη γνωριμία του με την Ολυμπία Χοψονίδου: “Είναι αυτό που λέμε κεραυνοβόλος έρωτας. Γρήγορα κατάλαβα ότι ήμουν τυχερός, γιατί βρήκα μια γυναίκα που με εξιτάρει εσωτερικά και εξωτερικά. Η Ολυμπία είναι ο έρωτας της ζωής μου, είναι το άλλο μου μισό, η γυναίκα που καλύπτει τις αδυναμίες μου, η σύντροφός μου, το πρόσωπο με το οποίο μοιράζομαι όμορφες και άσχημες στιγμές”.

Σαν χθες πριν από 10 χρόνια, η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Με αφορμή την επέτειο του γάμου τους, η πρώην Σταρ Ελλάς δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τον άνδρα της ζωής της, γράφοντας: “10 years, happy anniversary”.

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More