Ολυμπία Χοψονίδου – Βασίλης Σπανούλης: Η πρώτη έξοδος μετά την ανακοίνωση του αθλητή ότι σταματά το μπάσκετ

Την πρώτη τους κοινή εμφάνιση πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Κυριακής η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης, μια μόλις ημέρα μετά την ανακοίνωση της απόφασης του αθλητή να σταματήσει από την ενεργό δράση στο μπάσκετ. 

Το αγαπημένο ζευγάρι που το 2009 πραγματοποίησε τον πολιτικό του γάμου και δυο χρόνια μετά τον θρησκευτικό, μπορεί να έχει αποκτήσει έξι παιδιά ωστόσο πάντα βρίσκουν χρόνο για να απολαμβάνουν μερικές στιγμές μόνοι τους. Η Ολυμπία Χοψονίδου, όλα αυτά τα χρόνια φρόντιζε να βρίσκεται πάντα στο πλευρό του συζύγου της Βασίλη Σπανούλη και δεν ήταν μάλιστα και λίγες οι φορές που βρισκόταν στις κερκίδες των γηπέδων για να τον καμαρώνει και να του στέλνει τη θετική της ενέργεια.

Μια λοιπόν ημέρα μετά την ανακοίνωση της απόφασης του Βασίλη Σπανούλη να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, και λίγο πριν αναχωρήσουν οικογενειακώς για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, οι δυο τους βρέθηκαν στη Γλυφάδα όπου απόλαυσαν τον καφέ τους μαζί με την αδερφή της πρώην Σταρ Ελλάς, Βαλέρια Χοψονίδου και μια ακόμη καλή τους φίλη.

Read More

And More