Ολυμπία Χοψονίδου – Βασίλης Σπανούλης: Οι διακοπές με φιλικό ζευγάρι και η viral φωτογραφία στο Instagram

Μια ξεχωριστή φωτογραφία από τις καλοκαιρινές τους διακοπές δημοσίευσε πριν λίγες ώρες η Ολυμπία Χοψονίδου την οποία συνόδευσε με ένα επικό σχόλιο.

Η πρώην Σταρ Ελλάς βρίσκεται από χθες μαζί με τον σύζυγό της Βασίλη Σπανούλη και τα έξι παιδιά τους στην Κρήτη όπου ταξίδεψαν προκειμένου να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους. Αυτό το ταξίδι άλλωστε ήρθε δυο μόλις ημέρες μετά την ανακοίνωση του αθλητή ότι αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση επομένως είναι και μια καλή ευκαιρία να γεμίσει τις μπαταρίες του, να αποφορτιστεί και να σκεφτεί με ηρεμία και καθαρό μυαλό τα επόμενα βήματά του.

Η οικογένεια Σπανούλη – Χοψονίδου ωστόσο, δεν βρίσκεται μόνη της στην Κρήτη. Μαζί τους είναι και ο πρώην συμπαίκτης του αθλητή ο Νίκος Ζήσης με την σύζυγό του και τα τέσσερα παιδιά τους. Μάλιστα τα δυο ζευγάρια με τα δέκα παιδιά που έχουν στο σύνολο φωτογραφήθηκαν παρέα με την Ολυμπία Χοψονίδου να δημοσιεύει την εν λόγω φωτογραφία στον λογαριασμό της στο instagram.

“Mια εικόνα, χίλια παιδιά” έγραψε με αρκετή δόση χιούμορ η πρώην Σταρ Ελλάς.

Read More

And More