Ολυμπία Χοψονίδου – Βασίλης Σπανούλης: Τα ξεχωριστά γενέθλια του γιου τους και οι ξέγνοιαστες στιγμές στο σπίτι [pics]

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια! Ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού και η πρώην Σταρ Ελλάς έχουν αποκτήσει έξι παιδιά και καθημερινά βιώνουν αμέτρητες στιγμές ευτυχίας παρά την δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Η 8μελης οικογένεια βρίσκεται συνεχώς μέσα στο σπίτι της, προκειμένου να προστατευτεί από τον κορονοϊό αλλά και να προστατέψει τις ευπαθείς ομάδες.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο, ο δεύτερος γιος της οικογένειας, ο Βασίλης συμπλήρωσε 8 χρόνια ζωής και μπορεί πάρτι να μην έγινε λόγω των συνθηκών, όμως η Ολυμπία Χοψονίδου μπήκε στην κουζίνα, έβαλε όλο της το ταλέντο και έφτιαξε μια εντυπωσιακή τούρτα. Έχοντας ως βοηθούς τα πέντε από τα έξι παιδιά της, η γλυκιά μανούλα δημιούργησε ένα υπέροχο γλυκό ενθουσιάζοντας τόσο τα παιδιά όσο και τον σύζυγό της.

Η ίδια μοιράστηκε τόσο τη διαδικασία όσο και το αποτέλεσμα με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram ενώ δέχτηκε με χαρά τα συγχαρητήρια σύσσωμης της οικογένειας. Παράλληλα, η Ολυμπία Χοψονίδου μας έδωσε μια γεύση από το πώς κυλούν οι μέρες στο σπίτι με έξι παιδιά αποκαλύπτοντας, μάλιστα, και το ταλέντο που έχει η ίδια στη ζωγραφική.

Δες φωτογραφίες:

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης χαίρονται κάθε στιγμή με τα παιδιά τους.

Read More

And More