Ολυμπιακός: Γιόρτασε την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας στα μπουζούκια – Ο Ροντινέι σε νέο ρεσιτάλ ερμηνείας

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, γιόρτασε το βράδυ του Σαββάτου 17 Μαϊου ο Ολυμπιακός στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Πέτρος Ιακωβίδης με τη Ρια Ελληνίδου, με τον Ροντινέι να δίνει να παίρνει το μικρόφωνο από τον τραγουδιστή και να δίνει ένα νέο ρεσιτάλ ερμηνείας.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά από μια πολύ επιτυχημένη σεζόν, αφού κέρδισαν και το πρωτάθλημα Ελλάδας λίγες ημέρες πριν, γιόρτασαν με την ψυχή τους την επιτυχία της ομάδας τους.

Ο Ροντινέι για ακόμη μια φορά επέλεξε να τραγουδήσει το αγαπημένο του τραγούδι, την «Πανσέληνο» της Δέσποινας Βανδή και καταχειροκροτήθηκε από τους θαμώνες.

Δες παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες

Φωτογραφίες: NDP/Νίκος Ζότος

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164