Ομολόγησε ο δολοφόνος του 21χρονου: «Δεν είχα άλλη επιλογή. Τον χτύπησα για να ξεφύγω»

Ομολόγησε ο δολοφόνος του 21χρονου: «Δεν είχα άλλη επιλογή. Τον χτύπησα για να ξεφύγω» | tlife.gr
«Έπρεπε να το κάνω για να γλιτώσω». Αυτό είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ο 24χρονος, ένας από τους δυο κύριους υπόπτους για τη δολοφονία του 21χρονου Γιάννη Ρουσάκη στο «ραντεβού θανάτου» των οργανωμένων οπαδών, τα ξημερώματα της Δευτέρας, στο Ηράκλειο.

Οι αστυνομικές αρχές είχαν ταυτοποιήσει τους δυο κύριους υπόπτους της στυγερής δολοφονίας του νεαρού σερβιτόρου. Πρόκειται για έναν 24χρονο και έναν 22χρονο. Ο 24χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη, το μεσημέρι της Τρίτης, στο Ρέθυμνο και τις επόμενες ώρες θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ολοκληρώθηκε ο κύκλος της εξέτασης του από την ασφάλεια Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο φανατικός νεαρός οπαδός του ΟΦΗ, ομολόγησε ότι ήταν ένας από τους δράστες της δολοφονίας, απέδωσε ωστόσο την ενέργεια του να χτυπήσει με μαχαίρι τον 21χρονο, στο αίσθημα της αυτοσυντήρησης.

Όπως σημειώνεται, είπε μεταξύ άλλων: «Έπεσαν όλοι πάνω μου. Αισθάνθηκα σα παγιδευμένος και δεν μπορούσα ν’ αντιδράσω. Δεν είχα τότε άλλη επιλογή. Αναγκάστηκα να τον χτυπήσω για να ξεφύγω».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 24χρονος βρέθηκε μετά από πληροφορίες της ασφάλειας Ηρακλείου ότι μετά το τραγικό περιστατικό, έφυγε από την πόλη και πήγε στο γειτονικό Ρέθυμνο δίχως να έχει συγκεκριμένο λόγο ή πρόθεση να συναντήσει κάποιον.

Διάβασε περισσότερα στο newsit!

READ more