Ομορφιά και λάμψη στα καλλιστεία που διοργανώθηκαν στην Κω!

Λάμψη, ομορφιά, μουσική και εντυπωσιακά χορευτικά show συνδυάστηκαν άψογα και το αποτέλεσμα ήταν καταπληκτικό. Όλα αυτά συνέβησαν στα 1α Καλλιστεία Ομορφιάς Νοτιοανατολικού Αιγαίου και Δωδεκανήσου (South-East Aegean & Dodecanese Islands), που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 25 Ιουνίου στο νησί της Κω. Με την πανέμορφη Μαργαρίτα Δήμου να κατακτά το στέμμα της Star Ελληνική Ομορφιά και τη Νατάσα Βελιανίτη εκείνο της Miss Ελληνική Ομορφιά. Η Αναστασία Γεωργαντή αναδείχθηκε Star Κως και η Κατερίνα Μιχελή Star Ρόδος, ενώ ο τίτλος της Star Δωδεκανήσων πήγε στην Ελένη Γκαδάκη.

Το show που επιμελήθηκαν οι διοργανωτές στα καλλιστεία ήταν πάρα πολύ ωραίο, καλά δομημένο και το κοινό που βρέθηκε στον Artemis Heaven, που φιλοξένησε τη βραδιά δεν κουράστηκε καθόλου. Αντιθέτως είχε την ευκαιρία να απολαύσει πέρα από τις 22 πανέμορφες κοπέλες εντυπωσιακά χορευτικά, αλλά και τους μοναδικούς Droulia’s Brothers. Τα αδέρφια με καταγωγή από Μύκονο και Κρήτη ξεσήκωσαν τον κόσμο με τη λύρα και το νταούλι τους και έδωσαν τη δική τους, μοναδική νότα στη διοργάνωση. Την παράσταση «έκλεψαν» οι μικροί χορευτές του συλλόγου «Μυλοποταμίτες», που υπό τη συνοδεία των Droulia’s Brothers χόρεψαν έναν Μαλεβιζιώτικο, αποσπώντας το πολύ ζεστό χειροκρότημα όλων των παρισταμένων. Τη διοργάνωση της βραδιάς ανέλαβε ο Νίκος Μπάμπαλης

Οικοδέσποινα της βραδιάς στα καλλιστεία ήταν η Κώα δημοσιογράφος Άννα Σαρηγιάννη. Τα χορευτικά συγκροτήματα της σχολής χορού JP Tango Oriental Dance Salon και η σχολή Artista, καθώς επίσης το χορευτικό Ballerinos and Dreams Performing Arts School ενθουσίασαν το κοινό.

Read More

And More