Onirama: Μετά το The Ace of Hearts Tour τραγούδησαν για καλό σκοπό!

Οι Onirama ήταν ένας από τους συντελεστές της επιτυχίας του υπερθεάματος που ονομάζεται The Αce of Ηearts Τour. To αγαπημένο συγκρότημα εμφανίστηκε στη σκηνή του κατάμεστου Tae Kwon Do και ξεσήκωσε το κοινό, λίγο πριν εμφανιστεί ο Σάκης Ρουβάς.

Με τις παλιές επιτυχίες τους αλλά και κομμάτια από το νέο του album “Μεθυσμένο τατουάζ” κατάφεραν να αποσπάσουν το πιο θερμό χειροκρότημα.

Το κοινό τους έδειξε την αγάπη και μέσα από τα social media αφού έσπευσαν όλοι να κάνουν retweet και repost την selfie φωτογραφία που έβγαλε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Τα μέλη της μπάντας κατάφεραν να περάσουν τον ενθουσιασμό και την ζωντάνια τους, όπως βλέπεις και στις φωτογραφίες τουΤζίμη Δροσινού, στους θεατές του φαντασμαγορικού show

Λίγες μόνο ώρες μετά το φαντασμαγορικό show The Ace of Hearts Tour, το πιο δυναμικό συγκρότημα ανέβηκε και πάλι στη σκηνή. Αυτή τη φορά ένωσαν τη φωνή τους μαζί με άλλους αγαπημένους καλλιτέχνες για την οικονομική ενίσχυση της Μονάδα Ανακουφιστικής Αγωγής “Τζένη Καρέζη”.

O frontman του συγκροτήματος, Θοδωρής Μαραντίνης κατάφερε να απογειώσει το κέφι όσων βρέθηκαν εκεί! Η συναυλία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Κλειστό Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης στα Άνω Λιόσια.

Για την ιστορία, η Μονάδα δέχεται ετησίως περισσότερους από 4.300 επισκέψεις ασθενών που πάσχουν από καρκίνο και άλλες χρόνιες παθήσεις. Προσφέρει ολοκληρωμένη φροντίδα (ανακούφιση του πόνου και των άλλων σωματικών συμπτωμάτων, ψυχολογική στήριξη των ασθενών και των οικογενειών τους), βελτιώνει το επίπεδο ζωής τους και τους βοηθά να αντιμετωπίσουν με αξιοπρέπεια τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες της ασθένειάς τους. Όλα αυτά χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τους ασθενείς.

Οι Onirama στηρίζουν πάντα τέτοιες προσπάθειες και είναι κοντά σε όσους έχουν ανάγκη και δεν είναι η πρώτη φορά που τραγουδούν για καλό σκοπό. Θυμήσου την επίσκεψη του Θοδωρή Μαραντίνη στα Παιδικά Χωριά SOS και το τραγούδι που τους έχει αφιερώσει.

Εκτός από τους αγαπημένους Onirama στην εκδήλωση για την Μονάδα Ανακουφιστικής Αγωγής “Τζένη Καρέζη” συμμετείχαν η Λένα Αλκαίου, η Ελένη Δήμου, η Πέγκυ Ζήνα, ο Νίκος Ζιώγαλας, Ηρώ, Νάσια Κονιτοπούλου, Κώστας Μακεδόνας, Παναγιώτης Πετράκης, Γιώργος Σαμπάνης, Διονύσης Τσακνής.

Όλοι τους προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς για τον σκοπό της συναυλίας. To TLIFE ήταν εκεί και σου παρουσιάζει πλούσιο φωτογραφικό υλικό!


Νίκος Ζιώγαλας


Γιώργος Σαμπάνης


Γιάννης Μηλιώκας


Διονύσης Τσακνής


Ηρώ


Παναγιώτης Πετράκης

Read More

And More