Ονούρ-Σεχραζάτ: “Είμαστε πολύ ερωτευμένοι”!

Έναν από τους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς έρωτες που τους ακολούθησε και στη ζωή φαίνεται πως ζουν ο Χαλίτ Εργκέντς και η Μπεργκουζάρ Κορέλ, γνωστοί και ως Ονούρ και Σεχραζάτ από τις “Χίλιες και μια Νύχτες”.

Το γνωστό ζευγάρι που επισκέφτηκε τη χώρα μας πριν λίγες μέρες μίλησε για τον έρωτά του και τον έγγαμο βίο. “Είμαστε τρελά ερωτευμένοι. Και από τότε που γίναμε γονείς, η ευτυχία μας τριπλασιάστηκε”, εξομολογήθηκε η Μπεργκουζάρ Κορέλ στην “Real Life”.

Από την πλευρά του, ο Χαλίτ Εργκέντς, που δεν έπαψε στιγμή να κοιτά την αγαπημένη του στα μάτια συμπληρώνει: “Η αγάπη νικά όλα τα εμπόδια. Ακόμη, κι αν ο έρωτας κάποτε σβήνει, όπως λένε, αν οι άνθρωποι δένονται με αληθινή αγάπη, η σχέση τους μπορεί ν’ αντέξει και να νικήσει τα πάντα”.
Στην ερώτηση για το τι αγάπησε τελικά ο ένας στον άλλο, ο τηλεοπτικός Ονούρ ανέφερε πως δεν υπάρχει μαγική συνταγή. “Δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση σ’ αυτήν την ερώτηση. Αγαπήσαμε ο ένας τον άλλον γι’ αυτό που είναι, γι’ αυτό που εκπέμπει στο συνολό του”, υπογράμμισε ο γνωστός ηθοποιός και προσθέτει πως οι δυο τους γνωρίζονταν πολλά χρόνια, αλλά η συνεχής επαφή τους στα γυρίσματα, έφερε στην επιφάνεια κάποια πράγματα που δεν είχαν νιώσει ο ένας για τον άλλον.
Όσον αφορά το αν η σχέση τους επηρέασε τη συνεργασία τους, ο Χαλίτ απάντησε το εξής: “Όχι, όσον αφορά στο ότι συνεργαζόμαστε, νομίζω πως έτσι ωφελούμαστε και βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Μιλάμε πολύ για όσα γίνονται και σίγουρα μας βοηθά πολύ”.


Από το γάμο του διάσημου ζευγαριού!

Read More

And More