Μουντζουρώνεσαι με το βερνίκι; Σου έχουμε το έξυπνο εργαλείο!

Είναι κάποιες μέρες που θέλω να τις αφιερώνω αποκλειστικά και μόνο στην περιποίηση του εαυτού μου: scrub, μάσκες σε πρόσωπο και μαλλιά και φυσικά μανικιούρ. Το τελευταίο μέρος, όμως, είναι και το πιο δύσκολο task. Το χρώμα στα νύχια ποτέ δεν βγαίνει τέλειο, τουλάχιστον όχι όσο αν θα έκλεινα ραντεβού για μανικιούρ. Οι χαρακτηριστικές μουντζούρες γύρω από τα νύχια με κάνουν να περνάω ώρες βάφοντας και ξεβάφοντας τα νύχια μου.

Σίγουρα, καταλαβαίνεις τι λέω, ειδικά δεν έχεις αυτό που λέμε “σταθερό χέρι”. Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκαν και αυτοί που έφεραν στην αγορά το Nail Helper, ένα έξυπνο εργαλείο που σε βοηθά να πετυχαίνεις μεγαλύτερη ακρίβεια στον τρόπο που απλώνεις το βερνίκι.

Πώς λειτουργεί; Απλώς τοποθετείς το δάχτυλο πάνω στο εργαλείο, το σταθεροποιείς και βάφεις κανονικά το νύχι. Φυσικά, η δυσκολία του να βάφεις με το αριστερό σου χέρι τα δεξιά σου νύχια παραμένει η ίδια, αλλά το αποτέλεσμα είναι πολύ καλύτερο.

Κι ένα extra tip:
κάνε τις τελικές διορθώσεις με ένα λεπτό πινελάκι (όπως αυτό που χρησιμοποιείς για το κραγιόν σου) το οποίο θα βυθίσεις μέσα στο ασετόν. Πολύ καλύτερο από το να διορθώνεις με μπατονέτα.

Το Nail Helper θα το βρεις στα Sephora (έφτασε μόλις!) και κοστίζει €4.90

Read More

And More