LEATHER: Μια από τις πιο chic τάσεις της σεζόν και πως να τη φορέσεις!

Το δέρμα αποτελούσε πάντα ένα σημαντικό στοιχείο στην γκαρνταρόμπας κάθε κομψής γυναίκας. Τα τελευταία χρόνια όμως γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές αφού κυριάρχησε στις πασαρέλες του χειμώνα σε όλες τις εκδοχές του: από τα παπούτσια, τις τσάντες και τα jackets μέχρι τα φορέματα, τα παντελόνια και τις φούστες.

Η σεζόν λοιπόν σου δίνει πραγματικά πολλές δυνατότητες να υιοθετήσεις τη δυνατή αυτή τάση ανάλογα με το δικό σου στιλ, να επιλέξεις τα ιδανικά για σένα κομμάτια και να δημιουργήσεις τα τέλεια outfits για την κάθε περίσταση.

Ας δούμε τώρα πως μπορείς να φορέσεις με τον καλύτερο τρόπο το κάθε κομμάτι ξεχωριστά…

TO ΠΑΛΤΟ
Tι πιο chic από ένα δερμάτινο παλτό; Φόρεσέ το πάνω από σύνολα με καθαρές γραμμές όπως μια pencil ή κλος φούστα με ένα λεπτό, πλεκτό sweater, ένα ίσιο παντελόνι με ένα μεταξωτό τοπ ή πουκάμισο και ολοκλήρωσε το look σου με ένα ζευγάρι μυτερές γόβες ή booties.
///
Dior, Prada, Burberry

TO ΦΟΡΕΜΑ
Ένα δερμάτινο φόρεμα είναι ένα κομμάτι που αξίζει αναμφισβήτητα να έχεις στην ντουλάπα σου. Διάλεξε το στη γραμμή και το ύφος που προτιμάς για ένα look με ιδιαίτερο χαρακτήρα. Ωστόσο χρειάζεται αρκετή προσοχή στον τρόπο που θα το συνδυάσεις μιας και είναι από μόνο του αρκετά εντυπωσιακό. Φρόντισε λοιπόν τα κομμάτια που θα το πλαισιώνουν να είναι απλά. Ένα ζευγάρι μυτερές γόβες στιλέτο και ένα πολύ διακριτικό κόσμημα είναι ακριβώς ο,τι χρειάζεται για το αναδείξει.
///
Dior, Altuzarra, Saint Laurent

ΤΟ JACKET
To δερμάτινο jacket είναι ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα αφού με το κατάλληλο styling μπορεί να σε συνοδεύει όλες τις ώρες της ημέρας, ακόμα και το βράδυ. Ταίριαξε το με μίνι ρομαντικά φορέματα και φλατ ankle boots για σύνολα με grunge ύφος, με t-shirts και skinny ή boyfriend jeans και επάνω από το βραδυνό maxi φόρεμα σου για ένα ενδιαφέρον και ανεπιτήδευτο look.
///
Saint Laurent, Givenchy, Victor&Rolf

Η ΦΟΥΣΤΑ
Η δερμάτινη φούστα είναι statement κομμάτι. Επέλεξε αυτή που ταιριάζει στο σωματότυπο σου και παίξε με τους συνδυασμούς. Μια safe επιλογή είναι η κλασική διχρωμία άσπρο – μαύρο. Επέλεξε λοιπόν ένα λευκό πουκάμισο ή t-shirt και ολοκλήρωσε το σύνολο σου με ένα ζευγάρι γόβες σε έντονο χρώμα και ένα χρυσό κόσμημα. Αν είσαι πιο τολμηρή συνδύασε το με ένα καρό πουκάμισο, ένα denim ή ακόμα και ένα animal printed τοπ.
///
Prada, Givenchy, Ungaro

ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ
Mη διστάσεις να το φορέσεις και σε παντελόνι. Επέλεξέ το στη γραμμή που ταιριάζει στο σώμα σου και συνδύασε το με basic κομμάτια ωστε να μαλακώσεις το “σκληρό” χαρακτήρα του. Ένα πλεκτό sweater ή ένα μεταξωτό πουκάμισο με blazer και ένα ζευγάρι μυτερές γόβες είναι ιδανικά για να δημιουργήσεις ένα super chic outfit.
///
Saint Laurent, Belstaff, Blumarine

Read More

And More