«Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του!»: Το trailer της νέας θεατρικής παράστασης του Γιώργου Καπουτζίδη

«Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του!»: Το trailer της νέας θεατρικής παράστασης του Γιώργου Καπουτζίδη | tlife.gr

Δεν χωρά αμφιβολία πως ο Γιώργος Καπουτζίδης αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους σεναριογράφους αλλά και ηθοποιούς της ελληνικής showbiz. Ο αγαπημένος δημιουργός έχει κάνει τρεις μεγάλες επιτυχίες στην τηλεόραση (Σαββατογεννημένες, Παρά Πέντε, Εθνική Ελλάδος) και τώρα είναι έτοιμος να μας παρουσιάσει το νέο… θεατρικό του έργο! Οι Θεατρικές Σκηνές πρόκειται να συνεργαστούν με τον Γιώργο Καπουτζίδη για την επόμενη σεζόν, στην θεατρική παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του!», η οποία θα ανέβει στο Θέατρο Ήβη.

Πρόκειται για μία σύγχρονη, φρέσκια κωμωδία με ανατροπές και συγκίνηση. Πόσα εμπόδια μπορεί να αντέξει ένας αληθινός έρωτας στην Ελλάδα του 2019; Ανάμεσα στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα βρίσκεται και η αγαπημένη μας, Κατιάνα Μπαλανίκα.

Δες το τρέιλερ:

Το φθινόπωρο θα φέρει έρωτες, απιστίες, ανατροπές, αποκαλύψεις και πολύ γέλιο στο Θέατρο ΗΒΗ, με τον πολυτάλαντο Γιώργο Καπουτζίδη να παρουσιάζει το πρώτο του θεατρικό έργο, στο οποίο συναντά ξανά την Κατιάνα Μπαλανίκα μαζί με ένα θίασο νέων ταλαντούχων ηθοποιών.

Ο αγαπημένος δημιουργός γράφει και σκηνοθετεί μια γρήγορη, μοντέρνα κωμωδία, τοποθετημένη στο σήμερα, σε μία προσπάθεια να καταλάβουμε το αύριο… που μας ξημερώνει.

Ένας ανομολόγητος έρωτας που κρατάει είκοσι χρόνια. Ένας γάμος που διαλύεται από μία απιστία. Κι ένας άλλος που αναβάλλεται επ’ αόριστον, αλλά κανείς δεν τολμά να το πει στον γαμπρό. Ένας πρώην, ένας νυν, αναρίθμητα ραντεβού μέσω ίντερνετ, κι ένα σπίτι που όσο περνά η ώρα… πλημμυρίζει. Κυριολεκτικά. Και πριν βουλιάξουν οριστικά θα πρέπει να πούνε την αλήθεια. Όλοι σε όλους.

Η συνέχεια επί σκηνής…

READ more