Ωρα μηδέν για την ΕΡΤ! Ματ, εργαζόμενοι, κανάλια, έξω από το Ραδιομέγαρο…

Ωρα μηδέν για την ΕΡΤ !… Σήμερα τα ξημερώματα όπως ίσως θα έχετε ήδη πληροφορηθεί, τα ΜΑΤ εισέβαλαν στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής και με τρόπο που θυμίζει τις πιο σκοτεινές στιγμές της σύγχρονης ιστορίας μας, θέλησαν να βάλουν και την… ταφόπλακα στην Ελληνική Ραδιοτηλεόραση, η οποία ουσιαστικά σταμάτησε βίαια να αναπνέει τον περασμένο Ιούνιο.

Ετσι, από τα χαράματα μέχρι και αυτή την στιγμή που σας γράφω αυτές τις γραμμές, δεν έχει σταματήσει στιγμή κόσμος να συγκεντρώνεται έξω από το Ραδιομέγαρο. Φυσικά και τα ΜΑΤ εκεί, ακούνητα, ακλόνητα, αγέρωχα…

Ετσι κι αλλιώς σήμερα το πρωί πέρασαν… χειροπέδες στην πόρτα της ΕΡΤ και έχουν κάθε λόγο να νιώθουν “περήφανα”.

Εκεί στην Μεσογείων βρίσκονται εννοείται συγκεντρωμένοι και όλοι οι εργαζόμενοι ή μάλλον για να ακριβολογούμε οι απολυμένοι της ΕΡΤ, όπως επίσης και οι κάμερες όλων των καναλιών.

Εκεί στην Μεσογείων για να καταγράψει τον παλμό του ρεπορτάζ βρέθηκε και το TLIFE, απ΄ όπου και σας αναβέζουμε μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές φωτογραφίες που τραβήξαμε.

Σύμφωνα δε με τα νεότερα, στις 4.00 το απόγευμα θα υπάρξει και συγκέντρωση – συλλαλητήριο διαμαρτυρίας εκεί έξω από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

Read More

And More