Ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο η Beyonce!

Ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο η Beyonce! | tlife.gr

Ως η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο για το 2012 ψηφίστηκε η Βeyonce από το περιοδικό “People”. Η διάσημη τραγουδίστρια που έγινε μανούλα πριν από λίγους μήνες λάμπει από ευτυχία και δεν το κρύβει.

“Νιώθω πιο όμορφη από ποτέ μετά τη γέννηση της κόρης μου. Ποτέ δεν είχα νιώσει τόσο συνδεδεμένη με κάτι, ότι έχω ένα σκοπό στη γη”, είπε η γνωστή τραγουδίστρια στο περιοδικό αναφέροντας πως η μικρή Blue Ivy Carter είναι η αδυναμία της.
Σύμφωνα με το “People” η Beyonce χαρακτηρίζεται ως πρότυπο ομορφιάς και στυλ, ενώ αναφέρουν πως ξαναβρήκε τη φόρμα της κι έχασε το περιττό βάρος από την εγκυμοσύνη και προετοιμάζεται για μία συναυλία, που θα σημάνει την επιστροφή της στη σκηνή, στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Στην λίστα του περιοδικού με τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο, για το 2012, περιλαμβάνονται τα ονόματα πολλών διασήμων από τον χώρο της μουσικής και του κινηματογράφου. Μεταξύ των celebrities που είδαν το όνομα τους στη λίστα είναι και οι Julia Roberts, Nicole Kidman, Jessica Pare, Sofia Vergara, Charlize Theron, Lily Collins, Christina Hendricks και Michelle Williams, αλλά και της Δούκισσας του Cambridge και συζύγου του πρίγκιπα William, Catherine.

READ more