Το “Όραμα Ελπίδας” στην Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

Στην 64η Ανθοκομική Έκθεση της Κηφισιάς μετακομίζει από σήμερα, Παρασκευή 27 Απριλίου και μέχρι την Κυριακή 13 Μαΐου ο «Σύλλογος ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ». Με σύνθημα «Γίνε Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών! Δώσε Ελπίδα! Δώσε Ζωή», οι εθελοντές και τα στελέχη του Συλλόγου θα βρίσκονται συνεχώς στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο και θα ενημερώνουν τους επισκέπτες για την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών, για όποιον το επιθυμεί.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» και Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, επισκέφθηκε την Ανθοκομική Έκθεση της Κηφισιάς και ξεναγήθηκε στους χώρους της από τον Δήμαρχο της Κηφισιάς, κύριο Γιώργο Θωμάκο, και την Πρόεδρο της Ανθοκομικής, κυρία Κλεοπάτρα Χατζοπούλου.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ” κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με την Πρόεδρο της Ανθοκομικής Έκθεσης κυρία Κλεοπάτρα Χατζοπούλου και τον Δήμαρχο Κηφισιάς κύριο Γιώργο Θωμάκο στο περίπτερο του Συλλόγου “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ”

«Είμαι πολύ χαρούμενη που αυτός ο θεσμός ο οποίος εδώ και τόσα χρόνια ομορφαίνει την πόλη μας με υπέροχα χρώματα και μυρωδιές, φέτος αγκαλιάζει τους σκοπούς του Συλλόγου μας. Πάνω από 80.000 άνθρωποι περνούν κάθε χρόνο από την Ανθοκομική Έκθεση της Κηφισιάς και είναι για εμάς πάρα πολύ σημαντικό όλοι αυτοί οι επισκέπτες να ευαισθητοποιηθούν για τη δωρεά μυελού των οστών και να γίνουν εθελοντές δότες. Σας ευχαριστούμε πολύ για αυτή σας την πρωτοβουλία και σας εύχομαι κάθε επιτυχία», δήλωσε η κυρία Βαρδινογιάννη, η οποία προσέφερε στην κυρία Χατζοπούλου και τον κύριο Θωμάκο ένα ανοιξιάτικο συμβολικό στεφάνι φτιαγμένο από το λογότυπο του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Η Πρόεδρος του Συλλόγου “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ” κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με την Πρόεδρο της Ανθοκομικής Έκθεσης κυρία Κλεοπάτρα Χατζοπούλου και τον Δήμαρχο Κηφισιάς κύριο Γιώργο Θωμάκο

Ο Δήμαρχος της Κηφισιάς ευχαρίστησε την κυρία Βαρδινογιάννη και τόνισε τη σημασία της κοινωνικής προσφοράς της φετινής Ανθοκομικής Έκθεσης, λέγοντας ότι : «Η Ανθοκομική μας έκθεση είναι ένα πολυδιάστατο και πολυσήμαντο γεγονός που αφορά όχι μόνο την πόλη μας, αλλά ολόκληρη την Ελλάδα. Εκτός από τα αυτονόητα μηνύματα για την ευζωία, την προστασία του περιβάλλοντος και για μία διαφορετική στάση ζωής, φέτος διασταυρώνεται με το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ». Είναι μία ιστορική Ανθοκομική επειδή φέτος λαμβάνει και μία κοινωνική διάσταση με το μήνυμα της αλληλεγγύης και της προσφοράς για τη δωρεά μυελού των οστών».

Η Πρόεδρος του Συλλόγου “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ” κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με την Πρόεδρο της Ανθοκομικής Έκθεσης κυρία Κλεοπάτρα Χατζοπούλου και τον Δήμαρχο Κηφισιάς κύριο Γιώργο Θωμάκο, στην είσοδο της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς

Από την πλευρά της η Πρόεδρος της Ανθοκομικής κυρία Χατζοπούλου τόνισε ότι : «Η καρδιά της 64ης Ανθοκομικής φέτος χτυπάει για το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» και περιμένουμε τον κόσμο να έρθει να στηρίξει το έργο του Συλλόγου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σύλλογος «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» έχει προγραμματίσει μία σειρά από ενημερωτικές και ψυχαγωγικές δράσεις σε συνεργασία με την Ανθοκομική της Κηφισιάς για τις επόμενες δύο εβδομάδες που θα διαρκέσει η Ανθοκομική Έκθεση.

Read More

And More