Ώρες αγωνίας για τον Σάκη Μπουλά

Ώρες αγωνίας για τον Σάκη Μπουλά | tlife.gr
Δύσκολες ώρες φαίνεται πως περνά ο Σάκης Μπουλάς, ο οποίο αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον ανάγκασε και να αποχωρήσει από την Ακτή Πειραιώς όπου εμφανιζόταν.
Μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεων με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη με τον οποίο συνεργάζονταν, ο Σάκης Μπουλάς ετοιμαζόταν να συμμετέχει στο νέο σχήμα της Ακτής Πειραιώς με τον Γιάννη Ζουγανέλη. Η περιπέτεια της υγείας τους όμως ήταν αυτή που τον κρατά μακριά από τα επαγγελματικά.
Όπως διαβάζουμε σε δημοσίευμα της εφημερίδας “News” άνθρωποι από το περιβάλλον του ηθοποιού αποκάλυψαν πως αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα και γι΄ αυτό πρέπει να ξεκουραστεί. Ενώ, και ο ίδιος παραδέχτηκε πως ο κύριος λόγος που τον αναγκάζει να μη συνεχίσει στο σχήμα που θα εμφανιζόταν έχει να κάνει με την κατάσταση της υγείας του.
Αξίζει να αναφέρουμε πως αγαπημένος καλλιτέχνης και στο παρελθόν είχε πάθει έμφραγμα και οι γιατροί κατάφεραν να του σώσουν τη ζωή. Ενώ, πριν από ένα χρόνο στην πρεμιέρα της ταινίας “Μια φορά και ένα μωρό” είχε μεταφερθεί στο ΚΑΤ με έντονους πόνους στην καρδιά.

READ more