Ορέστης Τζιόβας: Η σύζυγός του τον απόλαυσε στην θεατρική του πρεμιέρα [pics]

Ο Ορέστης Τζιόβας βρίσκεται σε μια πολύ όμορφη περίοδο, αφού τόσο η επαγγελματική του ζωή όσο και η προσωπική του πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Τον περασμένο Σεπτέμβρη ο γοητευτικός ηθοποιός παντρεύτηκε στο δημαρχείο την εκλεκτή της καρδιάς του Κατερίνα Φλώρου, ανοίγοντας έτσι ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του.

Μάλιστα, όπως ο ίδιος αποκάλυψε στην χθεσινή του πρεμιέρα, το καλοκαίρι αναμένεται να γίνει και ο θρησκευτικός γάμος του ζευγαριού, έτσι ώστε να μοιραστούν τη χαρά τους με τους αγαπημένους τους φίλους. Ο Ορέστης φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Χτυποκάρδια στο Θρανίο” μαζί με την Κατερίνα Γερονικολού. Πρόκειται για μια ιστορική παράσταση που έχει αφήσει το δικό της στίγμα στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου.

Από το πλευρό του ηθοποιού δεν γινόταν να λείπει η γυναίκα της ζωής του, η οποία τον στηρίζει σε κάθε του βήμα. Μπορεί εκείνη να μην ανήκει στον συγκεκριμένο χώρο, καθώς είναι δικηγόρος, όμως για χάρη του συζύγου της δίνει το παρών σε κάποιες κοσμικές εκδηλώσεις.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε στο θέατρο “’Ηβη” και απαθανάτισε το όμορφο ζευγάρι μετά το τέλος της παράστασης. Οι δύο τους χαμογελαστοί και αγκαλιασμένοι πόζαραν στο φακό.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More