Ορέστης Τζιόβας: «Όταν δούλευα ως σερβιτόρος, έβλεπα στα μάτια τους ότι θεωρούσαν ότι έχω αποτύχει»

Ο Ορέστης Τζιόβας παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν». Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων, για τις οικονομικές δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν και τα σχόλια που έλαβε από τον κόσμο όταν εργαζόταν ως σερβιτόρος σε καφετέρια ενώ αναφέρθηκε και στις ανήθικες προτάσεις που του έχουν θέσει στα social media.

Για το πώς τον αντιμετώπισε ο κόσμος την περίοδο που εργαζόταν ως σερβιτόρος, σχολίασε: «Έβλεπα στα μάτια τους ότι θεωρούσαν ότι έχω αποτύχει. Κάποιοι έλεγαν μπράβο που κάνω κάποια άλλη δουλειά, σαν να έκανα κάτι ηρωικό. Πολύ συχνά μου έλεγαν: πω πω, δουλεύεις εδώ ε; Καταλαβαίνω τι μπορεί να σκέφτονταν αλλά εγώ δεν το βίωνα σαν κάτι κακό. Νομίζω όμως ότι κανείς μας δεν θα έπρεπε να κάνει άλλη δουλειά αλλά όλοι να βιοποριζόμαστε από το επάγγελμά μας».

Τέλος, σχετικά με το αν έχει δεχτεί ποτέ ανήθικη πρόταση στα κοινωνικά δίκτυα, ο Ορέστης Τζιόβας απάντησε: «Ναι, μου έχουν κάνει ανήθικη πρόταση. Ενδεχομένως χωρίς τα social media να μην μπορούσε κάποιος να σε πλησιάσει και να σου προτείνει κάτι τέτοιο, ενώ τώρα έχει την ευκολία να το κάνει».

Read More

And More