Ορφέας Αυγουστίδης: Έπεσε θύμα απάτης στο Facebook – Η ανάρτηση στα social media

Ολοένα και περισσότερο υπάρχει το φαινόμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να ξεπηδούν ψεύτικοι λογαριασμοί, που χρησιμοποιούν στοιχεία και φωτογραφίες από διάσημα πρόσωπα, ισχυριζόμενοι πως είναι οι ίδιοι οι celebrities.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης φαίνεται πως έπεσε και εκείνος θύμα ηλεκτρονικής απάτης, αφού διαπίστωσε πως κάποια λογαριασμοί δεχόντουσαν μηνύματα από τον ίδιο, προτρέποντας τους φίλους εδώ να κάνουν κλικ σε ένα σύνδεσμο.

Ο ηθοποιός μέσα από μια ανάρτησή που έκανε το απόγευμα της Πέμπτης 17/8 στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ενημέρωσε τους διαδικτυακούς τους φίλους, κάνοντας μια μακροσκελή ανάρτηση.

«Προσοχή προσοχή! Πριν από λίγη ώρα με ειδοποίησαν κάποιοι φίλοι ότι ο λογαριασμός μου έστελνε διάφορα μηνύματα προτρέποντας τους φίλους εδώ να κάνουν κλικ σε ένα σύνδεσμο κτλ. ΜΗΝ το κάνετε, προφανώς πρόκειται για κακόβουλο περιεχόμενο καθώς ο λογαριασμός μου είχε χακαριστεί. Το θέμα διευθετήθηκε τώρα αλλά αν παρόλα αυτά κάποιος λάβει κάποιο ύποπτο μήνυμα από εμένα από αυτή την ώρα και μετά ας κάνει μια αναφορά και να με ενημερώσει. Σας ευχαριστώ πολύ», έγραψε ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Read More

And More