Ορφέας Αυγουστίδης: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση του γιου του και οι τρυφερές φωτογραφίες

Πατέρας για πρώτη φορά έγινε την περασμένη Τρίτη, ο Ορφέας Αυγουστίδης και η ευτυχία του δεν περιγράφεται με λόγια. Η σύντροφός του Γεωργία Κρασσά έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, επισφραγίζοντας έτσι τον έρωτά τους. Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο αγαπημένος ηθοποιός έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μετά τη γέννηση του γιου του.

«Και έρχεται η ΖΩΗ να μας αποκαλύψει έτσι απόλυτα ότι τίποτα πραγματικό δεν μπορεί να μπει σε αναμονή και σε παύση (και ας φαίνεται έτσι αυτούς τους καιρούς) μην ξεχνιώμαστε, η ΖΩΗ προχωράει, μεγαλύτερη απόδειξη η καρδιά του ΓΙΟΥ μου που νοιώθω να χτυπάει στο στέρνο μου όταν τον κρατάω. Και η υπέροχη Γιωργία μου που η γενναιότητά της και η γενναιοδωρία της με έκανε να εμπιστευτώ ξανά τις φωτεινές ποιότητες της ανθρωπότητας και ότι όντως ο καρπός ενός όμορφου έρωτα μπορεί να φέρει την αθανασία των ερωτευμένων.

Διάβασε επίσης: Ορφέας Αυγουστίδης – Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση του γιου του: “Μιάμιση ημέρα άυπνος…”

Ευτυχώς που υπάρχουν αυτοί οι υπέροχοι ανθρώπου εδώ να μας φροντίζουν γιατί έχουμε πέσει στο πάτωμα και έχουμε γίνει βούτυρα από τη γλυκά και την αγάπη» έγραψε στα social media ο Ορφέας Αυγουστίδης, δημοσιεύοντας τις πρώτες φωτογραφίες με το νεογέννητο μωράκι του.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης αποτελεί έναν από τους ηθοποιούς που κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο η γέννηση του γιου αποτέλεσε μια εξαίρεση και θέλησε να μοιραστεί το ευχάριστο γεγονός με τους θαυμαστές του και τον κόσμο που τον ακολουθεί. 

Να σας ζήσει!

Read More

And More