Ορφέας Αυγουστίδης: Η σπάνια εξομολόγησή του για τη σύντροφό του (video)

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Ορφέας Αυγουστίδης στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη το πρωινό της Τρίτης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην αβέβαιη επόμενη μέρα στο χώρο του θεάτρου, την σχέση με τη σύντροφο του και την μικρή του αλλαγή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ορφέας Αυγουστίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν είσαι με έναν άνθρωπο για χρόνια, προφανώς και είσαι γιατί κάποια πράγματα είναι ωραία που τα μοιράζεσαι. Κάποια κοινά έχεις βρει, κάπου αλλού που σου λείπει σε συμπληρώνει. Αυτό είναι μια ολόκληρη χημική αντίδραση. Μαζί τα ευχαριστιόμαστε όλα».

Σε άλλο σημείο της συζήτησης, ο γνωστός ηθοποιός παραδέχθηκε πως «ναι, έχω σκεφτεί να αλλάξω επάγγελμα για προσωπικούς, υπαρξιακούς λόγους και όχι οικονομικούς. Αναρωτιέμαι, βέβαια, τι άλλο θα μπορούσα να κάνω αν και δεν έχω δώσει ακόμα απάντηση. Δεν τα ξέρω όλα, δεν είναι όλα τοποθετημένα σε θέσεις».

Παράλληλα, ο Ορφέας Αυγουστίδης πρόδωσε πως τη σχέση του με τα social media την διατηρεί σε αυστηρώς επαγγελματικό πλαίσιο ενώ δεν έχει δεχθεί ποτέ διαδικτυακό φλερτ από θαυμάστρια.

Read More

And More