Ορφέας Αυγουστίδης: Πρεμιέρα με τον μπαμπά του στο πλευρό του [pics]

Ο Ορφέας Αυγουστίδης είναι ο γιος της Μαρίας Τζομπανάκη και του Ντίνου Αυγουστίδη. Έκανε το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο, το 2005, στην ταινία “Σειρήνες στο Αιγαίο”. Τον ανακάλυψε ο Νίκος Περάκης και του έδωσε το ρόλο νομίζοντας ότι θα μιλάει κρητικά λόγω της καταγωγής του από την μεριά της μαμάς του.

Στην πορεία των χρόνων, ο Ορφέας έχει ακολουθήσει τη δική του πορεία χωρίς να στηρίζεται στους διάσημους γονείς του. Ωστόσο, τους έχει πάντα στο πλευρό του. Το βράδυ της Πέμπτης ο γοητευτικός ηθοποιός έκανε πρεμιέρα στο Θέατρο Rex, στην σκηνή “Μαρίκα Κοτοπούλη”, με την παράσταση “Άνεμος”. Ένα μουσικό θέαμα που υπογράφει ο Κωνσταντίνος Ρήγος.

Από αυτή την βραδιά δεν έλειπε και ο Ντίνος Αυγουστίδης. Μπαμπάς και γιος πόζαραν χαμογελαστοί στον φωτογραφικό φακό του TLIFE, λίγο μετά το τέλος της παράστασης.

Λίγα λόγια για το έργο

Ένας άνεμος διατρέχει τις ζωές μας, παρασύρει τις στιγμές μας και τις σκορπά. Άραγε τι απομένει; Λέξεις, εικόνες, ιδέες, συναισθήματα, στροβιλίζονται σε μια αέναη περιπλάνηση. Λόγος, κίνηση και ζωντανή μουσική συνθέτουν τον αφηγηματικό κορμό της παράστασης, όπου τα πρόσωπα συναντώνται στη σκηνή για να ζήσουν καθημερινές αλλά και προσωπικές στιγμές, που προκαλούν συνεχώς τις αισθήσεις.

Read More

And More