Οργή στη Βρετανία για την αποφυλάκιση του βιαστή στην Κέρκυρα – Μαρτυρία σοκ

Οργή στη Βρετανία για την αποφυλάκιση του βιαστή στην Κέρκυρα – Μαρτυρία σοκ | tlife.gr

«Το τέρας του Κάβου», όπως είναι γνωστός ο άνδρας στην Κέρκυρα είχε βιάσει επτά Βρετανίδες και γι’ αυτό τον λόγο του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 52 ετών. Πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος με το συνεργείο της εκπομπής This Morning από τη Βρετανία να ταξιδεύει ως τον Κάβο στην Κέρκυρα και να βρίσκει τον βιαστή.

Μόλις αντίκρισε το τηλεοπτικό συνεργείο έδειξε να πανικοβάλλεται και να το βάζει στα πόδια. «Έχετε κάτι να πείτε κάτι στις γυναίκες που τους επιτεθήκατε; Έχετε τύψεις γι’ αυτό;», του είπε ο δημοσιογράφος όταν τον βρήκε σε ένα μπαρ στον Κάβο της Κέρκυρας με την κάμερα να καταγράφει στο στιγμιότυπο.

«Οχι μην το κάνετε αυτό. Εδώ είναι το σπίτι μου», είπε ο Κερκυραίος στον δημοσιογράφο κλείνοντας την πόρτα

Η δράση του Κερκυραίου είχε παρελθόν, καθώς και το 2007 είχε συλληφθεί και καταδικαστεί για βιασμούς τριών γυναικών από το 1997 μέχρι το 2005. Όταν το 2010 αφέθηκε ελεύθερος άρχισε να πραγματοποιεί και νέες επιθέσεις.

Η αεροσυνοδός της British Airways, Κάιλεγκ Μόργκαν αποφάσισε να σπάσει την σιωπή της και την ανωνυμία της μιλώντας στο ITV για τις τρομακτικές στιγμές που έζησε στα χέρια του βιαστή της. H Κάιλεγκ Μόργκαν όταν πληροφορήθηκε ότι στον άνδρα επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 52 χρόνια ένιωσε ανακούφιση με δεδομένο ότι θα έβγαινε έξω στα 92 του χρόνια. Τα γεγονότα όμως τη διέψευσαν με τον βιαστή μετά από έξι χρόνια να κυκλοφορεί ελεύθερος.

Πηγή: Newsit

READ more