Οργή στο twitter για την συμπεριφορά της βασίλισσας Λετίθια, μετά το δημόσιο ξεκατίνιασμα με την πεθερά της, βασίλισσα Σοφία

Φαίνεται πως οι σχέσεις ανάμεσα στη βασίλισσα της Ισπανίας Λετίθια και τη βασίλισσα Σοφία δεν είναι οι καλύτερες. Βασίλισσα Λετίθια και βασίλισσα Σοφία δεν μπόρεσαν να κρατήσουν τους τύπους. Οι κάμερες κατέγραψαν πρόσφατα ένταση ανάμεσά τους στον καθεδρικό ναό Palma στη Μαγιόρκα όπου γιόρτασαν το Πάσχα των καθολικών και οι εικόνες εξακολουθούν να κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Στο βίντεο φάνηκε μια τεταμένη στιγμή μεταξύ της βασίλισσας Λετίθια και της πεθεράς της βασίλισσας Σοφίας κατά τη διάρκεια του Πάσχα στη Μαγιόρκα. Η βασίλισσα Σοφία είχε αγκαλιάσει τη 12χρονη εγγονή της Leonor και τη 10χρονη εγγονή της Σοφία και ετοιμάζονταν να ποζάρουν για φωτογραφίες στον καθεδρικό ναό Palma την Κυριακή του Πάσχα.

Φαίνεται να πηγαίνει κοντά τους η 45χρονη βασίλισσα Λετίθια και μετά από μια σύντομη συνομιλία προσπαθεί να πάρει το χέρι της μεγαλύτερης κόρης της. Η 12χρονη καταλήγει να σπρώχνει και το χέρι της μητέρας της αλλά και της 79χρονης γιαγιάς της. Μεσολάβησε τελικά ο σύζυγος της Λετίθια, βασιλιάς Φίλιππος ΣΤ’, για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Οι σκηνές ωστόσο προκάλεσαν αίσθηση στην Ισπανία και σχολιάστηκαν τόσο από ΜΜΕ όσο και από τους χρήστες του διαδικτύου.

https://www.youtube.com/watch?v=u3UybfWwMTc

Kαι η Marie Chantal στάθηκε υπέρ της βασίλισσας Σοφίας, λέγοντας πως καμία γιαγιά δεν αξίζει κάτι τέτοιο αλλά και το twitter πάντως δείχνει να παίρνει το μέρος της  και να στήνει στον τοίχο τη Λετίθια. “Δεν είναι ότι η Λετίθια είναι κακή βασίλισσα, απλά δεν μπορεί να είναι καλύτερη από τη Σοφία. Τόσο απλά”, γράφει ένα tweet.

Στη μετάφραση των tweets καταλαβαίνει κανείς ότι όλοι τα “έχουν” με τη βασίλισσα Λετίθια

https://twitter.com/g_lvaro99/status/981290715371188225

https://twitter.com/RodrigoDdeV13/status/981230529994477568

https://twitter.com/Pascual10A/status/981779237756694528

Read More

And More