Οργισμένοι οι φίλοι του Τζώρτζη Μονογυιού – «Αυτοί οι επώνυμοι που βγαίνουν με θεατρινισμούς, καπηλεύονται το τραγικό αυτό γεγονός»

Φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι αποχαιρέτησαν σήμερα τον Τζώρτζη Μονογυιό στην τελευταία του κατοικία στην Μύκονο, σε κλίμα βαθιάς οδύνης. 

Από νωρίς στεφάνια περιστοίχισαν τον ναό του Αγίου Λουκά στη Χώρα που πραγματοποιήθηκε η εξόδιος ακολουθία κι ύστερα μεταφέρθηκαν κοντά απ’ τον τάφο του Τζώρτζη Μονογυιού.

Μοναδική απούσα η σύζυγος του επιχειρηματία, Αθηνά Κοντοπάνου, συνοδηγός στη μοιραία Ferrari που οδηγούσε εκείνος, η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται με βαριά τραύματα σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Γλυφάδας. Δεν μπόρεσε να πει το τελευταίο αντίο στον άντρα της.

«Ευχαριστώ στους ήρωες Γιώργο και Ανέστη που απεγκλώβισαν την Αθηνά και τον αδερφό μου από τη πόρτα του συνοδηγού, που τον έβγαλαν να «κοιμάται»», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Μονογυιού και ανέφερε ότι κάποιοι καπηλεύονται τη μνήμη του.

Την ίδια γνώμη συμμερίζονται και οι κοντινοί φίλοι της οικογένειας του 45χρονου επιχειρηματία, δίχως να κρύβουν την οργή τους για δηλώσεις που ακολούθησαν του τροχαίου.

«Αυτοί οι επώνυμοι που βγαίνουν με θεατρινισμούς τηλεοπτικούς, με εντυπωσιακά tweets και καπηλεύονται το τραγικό αυτό γεγονός για λίγη δημοσιότητα αφελή, επιπόλαια θέλω να τους καλέσω να προστατευτούν την τελευταία στιγμή πριν αντιμετωπίσουν την κοινωνική χλεύη και την νομική οργή της οικογένειας» τόνισε στην κάμερα του Live News φίλος του Τζώρτζη Μονογυιού.

Δες το απόσπασμα στο 4:20:

Read More

And More