Οριστικά παρελθόν για τον Alpha ο Νίκος Μουτσινάς. Ολο το αποκλειστικό ρεπορτάζ…

Οτι αρχίζει ωραίο τελειώνει με πόνο!.. Με πόνο ,λοιπόν, τελειώνει και η μακροχρόνια συνεργασία του Νίκου Μουτσινά με τον Alpha. Ναι, ο Νίκος αποφάσισε να ανοίξει την πόρτα της εξόδου του καναλιού της Κάντζας, μετά το αδιέξοδο στο οποίο οδηγήθηκαν και οι τελευταίες συναντήσεις και επαφές που είχε με τους ιθύνοντες του καναλιού μέχρι και χθες το βράδυ.

Βλέπετε, ο Νίκος αποφάσισε να μην κάνει πίσω σε σχέση με την απόφαση που είχε πάρει εδώ και καιρό και είχε φροντίσει να την γνωστοποιήσει στον Alpha σε όλους τους τόνους και σε όλες τις… αποχρώσεις και η οποία φυσικά είχε να κάνει με την αποχώρησή του από το “Δέστε τους”.

Από την άλλη μεριά οι της Κάντζας επίσης επέμεναν να συνεχίσουν την συνεργασία τους με τον Νίκο για το “Δέστε τους” και κάπως έτσι ήρθε και το τέλος. Ο Alpha ήθελε πάρα πολύ τον Νίκο για την καθημερινή, μεσημεριανή εκπομπή του, όμως, δεν ήθελε και μόνο τον Νίκο. Δηλαδή, ναι μεν τους ενδιέφερε να συνεχίσουν την συνεργασία μαζί του, όμως, τους ενδιέφερε και το “Δέστε τους”. Πράγμα που σημαίνει; Δεν ήταν στις προτεραιότητές τους να συνεχίσουν σε ένα γενικότερο πλαίσιο την συνεργασία τους μαζί του, παρά μόνο σε σχέση με ότι έχει να κάνει με το “Δέστε τους”.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά; Επίσης υπήρξε και διαφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές σε ότι έχει να κάνει και με τα οικονομικά. Οι αποκλειστικές μας πληροφορίες λένε, πως οι του Alpha είχαν αποφασίσει να μην ζητήσουν μείωση αποδοχών από τον Νίκο και να του προτείνουν και κάποια αύξηση ενόψει Οκτωβρίου, μόνο που όπως αποδείχθηκε στην πορεία, το οικονομικό αυτό πλαφόν που είχαν θέσει, ήταν μακριά, πολύ μακριά σε σχέση με τις οικονομικές απαιτήσεις του παρουσιαστή.

Κάπως έτσι έφτασε η στιγμή για να πέσουν οι τίτλοι του τέλους σε μία ομολογουμένως επιτυχημένη συνεργασία. Σε μία συνεργασία η οποία μπορεί να πέρασε πολλά κατά καιρούς, όμως, πρώτον ανέδειξε τον Νίκο – μιας και ο Νίκος ήταν το πάλαι ποτέ το πουλέν του Alpha – και δεύτερον; Αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος άντεξε και στο χρόνο.

Μάλιστα, όσοι είναι σε θέση να γνωρίζουν μιλούν για ένα βελούδινο διαζύγιο, μιας και τα πάντα έπεσαν στο τραπέζι, συζητήθηκαν, ξανά συζητήθηκαν, απλώς οι δύο πλευρές δεν είχαν πια τις ίδιες τηλεοπτικές προτεραιότητες και τα ίδια τηλεοπτικά “θέλω”.

Οσο για το τι θα γίνει τώρα με το “Δέστε τους”; Εννοείται πως θα βρίσκεται στους δέκτες μας και του χρόνου, μόνο που για την ώρα δεν γνωρίζει κανείς το ποια θα είναι η νέα του σύνθεση, ποιοι από την… παλιά φρουρά θα μείνουν, ποιοι θα φύγουν, ποιοι θα έρθουν για να ανανεώσουν την εκπομπή και για να κρατήσουν βεβαίως-βεβαίως τα ηνία της, γιατί εννοείται πως μόνο μία Μαρία Ηλιάκη δεν είναι αρκετή! Αν και εφόσον φυσικά παραμείνει κι αυτή στο ίδιο τηλεοπτικό πόστο.

Read More

And More