Οριστικό διαζύγιο για πασίγνωστο ηθοποιό – Δίνει στην πρώην επτά εκατομμύρια δολάρια!

Πέφτουν οριστικά τίτλοι τέλους στο γάμο του Χολιγουντιανού σταρ και της ξανθιάς καλλονής συζύγου του. Το ζευγάρι μετά τον πόλεμο των Ρόουζ, τον ξυλοδαρμό και τις φασαρίες στις δικαστικές αίθουσες… έφθασε επιτέλους στο “χρυσό” συμβιβασμό και στα 7 εκατομμύρια δολάρια αποζημίωσης στην πρώην!

Ο λόγος φυσικά για τον Johnny Depp και την Amber Heard. Η νεαρή καλλονή κατέθεσε αίτηση για διαζύγιο τον Μάιο, έπειτα από 15 μήνες γάμου, και μερικές ημέρες αργότερα ζήτησε από δικαστήριο την επιβολή ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος του Johnny Depp, τα οποία και επιβλήθηκαν. Το θυελλώδες διαζύγιο του σταρ του κινηματογράφου από την ηθοποιό οριστικοποιήθηκε την Παρασκευή, βάζοντας τέλος στον γάμο του ζευγαριού έπειτα από τις κατηγορίες της Heard για ενδοοικογενειακή βία και εκείνες του Depp για οικονομικό εκβιασμό.

Στα έγγραφα, που κατατέθηκαν χθες σε δικαστήριο το Λος Άντζελες, περιγράφονται λεπτομερώς πώς θα χωριστούν τα περιουσιακά στοιχεία που αποκτήθηκαν από το ζευγάρι στη διάρκεια του γάμου, καθώς και η συμφωνία βάσει της οποίας ο 53χρονος Johnny Depp θα πληρώσει το ποσό των 7 εκατ. δολαρίων στην 30χρονη Amber Heard. Η ίδια έχει έχει πει πως θα διαθέσει το ποσό αυτό σε φιλανθρωπίες.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας για το διαζύγιο, η Heard εγκατέλειψε το αίτημά της να συνεχιστούν τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του Depp.

Τα χαρτιά του διαζυγίου δείχνουν πως ο Depp θα παραμείνει ο μοναδικός κάτοχος πολυάριθμων ακινήτων, περιλαμβανομένων ιδιοκτησιών στο Λος Άντζελες, το Παρίσι και του ιδιωτικού νησιού του στις Μπαχάμες. Θα κρατήσει επίσης περισσότερα από 40 οχήματα και σκάφη, ανάμεσα στο οποία αυτοκίνητα αντίκες και η συλλογή μοτοσικλετών του.

Η Heard έχει πει πως θα μοιράσει εξίσου το ποσό των 7 εκατομμυρίων δολαρίων που θα πάρει από το διαζύγιο ανάμεσα στην Αμερικανική Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών (ACLU) και το Παιδιατρικό Νοσοκομείο του Λος Άντζελες.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Read More

And More