Οριστικό : Μόνο μία φορά την εβδομάδα θα… έχει τελικά γούστο η Μπήλιω στην ΝΕΤ !

Περασμένα τηλε-μεγαλεία, διηγώντας τα να κλαις ! Αυτή η πασίγνωστη λαική ρήση ταιριάζει “γάντι” στην Μπήλιω Τσουκαλά, αν θέλει κανείς να περιγράψει το προσωπικό, τηλεοπτικό… “δράμα” που της έμελλε να ζήσει φέτος !

Και γιατί σας το λέω αυτό; Γιατί από εκεί που η Μπήλιω μεσουρανούσε στους δέκτες μας καθημερινά, κάνοντας για ατελείωτα χρόνια το “Εχει Γούστο”, φέτος με τις ανακατατάξεις στην ΕΡΤ βρέθηκε να… εξωστρακίζεται από το πρόγραμμα και από την καθημερινή ζώνη και να μην ξέρει για το αν θα ξανά βγει σύντομα στον αέρα, ποια μέρα, ποια ώρα μέχρι και το τι εκπομπή θα κάνει.

Τελικά, οι ΕΡΤικοί αποφάσισαν να μην αφήσουν την Μπήλιω στον… πάγκο και να την “στριμώξουν” στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου. Και αν και αρχικά είχε ακουστεί πως θα κάνει και Σάββατο και Κυριακή απογευματινή εκπομπή, στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τις οριστικές αποφάσεις των ΕΡΤικών, η Μπήλιω θα παρουσιάζει εκπομπή μόνο κάθε Κυριακή απόγευμα, από τις 4.00 μέχρι και τις 6.00 μ.μ. Οσο για το ποιος θα είναι ο τίτλος της ; “Εχει Γούστο” φυσικά, μιας και αποφασίστηκε να κρατήσει τον ίδιο τίτλο, έναν τίτλο που την ακολουθεί τόοοοοσα χρόνια !

Η πρεμιέρα της δε, έχει προγραμματιστεί για τις 21 του μήνα !

Read More

And More