Οριστικό: Ο Δ. Ουγγαρέζος στο fresh πρωινό του Mega! Ποιος άλλος από την περσινή ομάδα θα βρεθεί δίπλα στο Μ. Σεφερλή…

Φήμες, φήμες, φήμες… Οπως σου ΄χω ξανά πει αρκετές φορές τώρα το καλοκαίρι η τηλεοπτική φημολογία και παραφιλολογία οργιάζει, μιας και όταν τα πράγματα είναι ρευστά και το τηλεοπτικό τοπίο θολό, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή που οι φήμες αρχίζουν να ξεφυτρώνουν παντού σαν τα μανιτάρια. Ο καθένας λέει ότι θέλει, ο καθένας διαρρέι ότι θέλει, με αποτέλεσμα να είναι και πολλοί εκείνοι που στην συνέχεια γράφουν και διαδίδουν ότι θέλουν! Ντόρος να γίνεται και τι σημασία έχει το τι πραγματικά συμβαίνει;

Ετσι, κυκλοφόρησαν αίφνης οι φήμες πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μένει μετέωρος στο Mega, μιας και ο Μάρκος Σεφερλής έθεσε βέτο και δεν θέλει να είναι ο γνωστός παρουσιαστής δίπλα του στο fresh πρωινό που αυτή την εποχή στήνεται με άκρως εντατικούς ρυθμούς στη Μεσογείων.

Η παραπάνω φημολογία φυσικά δημιούργησε Mega ντόρο και άρχισε να αντιγράφεται κατά κόρον, χωρίς οι περισσότεροι να μπουν καν στο κόπο να διερευνήσουν το κατά πόσο ισχύει. Μένει ,λοιπόν, όντως μετέωρος ο Δημήτρης στο Mega και εκτός “Πρωινού Mou”;

Συγνώμη που κάποιους θα τους στεναχωρήσω, – μιας και η αρνητική είδηση είναι πάντα πιο… hot – , όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συνεχίζει την τηλεοπτική του πορεία στο Mega κανονικά για ακόμα ένα χρόνο. Το συμβόλαιο του Δημήτρη θα τηρηθεί κανονικά και σύμφωνα με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες, αυτή την εβδομάδα αποφασίστηκε σε πρώτη φάση και η παρουσία του στο brand – new πρωινό το οποίο έρχεται από Οκτώβρη στους δέκτες μας και για το οποίο ήδη έχουν χυθεί τόνοι μελάνης.

“Δεν τίθεται θέμα ο Δημήτρης να μην συνεχίσει κανονικά την συνεργασία του μαζί μας. Φυσικά και ο Δημήτρης θα βρίσκεται και αυτό το χειμώνα στο Mega μόνο που ακόμα δεν έχουμε καταλήξει στο αν θα κάνει και κάτι εξτρά πλην του πρωινού”, αποκαλύπτει υψηλόβαθμο στέλεχος του καναλιού στο “TLIFE”.

-Δηλαδή, ο Δημήτρης θα είναι και πάλι στην βασική ομάδα του νέου “Πρωινού Mou”;
-Εννοείται, είναι κάτι που το συζητήσαμε και έχει οριστικοποιηθεί εδώ και μέρες.

-Γιατί γράφτηκε πως ο Μάρκος έθεσε βέτο έτσι ώστε ο Δημήτρης να μην είναι στην εκπομπή…
-Ολα αυτά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Πρώτον ο Μάρκος δεν είναι τέτοιος άνθρωπος και δεύτερον δεν είχε κανένα λόγο για να κάνει κάτι τέτοιο. Ο Μάρκος με τον Δημήτρη δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα, ο Δημήτρης αποφασίστηκε θα είναι στην νέα, καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή μας και όλα καλά.

Και παρά το γεγονός ότι οι πληροφορίες για το fresh πρωινό βγαίνουν προς τα έξω με το σταγονόμετρο μιας και τώρα όλα σχεδιάζονται στο Mega, απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω δίπλα στο Μάρκο θα βρίσκεται ακόμα ένα όνομα από την… παλιά φρουρά του “Πρωινού Mou”. Ποιο θα είναι αυτό το πρόσωπο; Μα ποιο άλλο; Η Βίκυ Παγιατάκη!

Read More

And More