Οριστικοί τίτλοι τέλους για Φουρέιρα και Γαλανό!

Δεν κατάφεραν, όπως όλα δείχνουν να σώσουν τη σχέση, που έχουν εδώ και δυόμισι χρόνια και να προχωρήσουν παρακάτω. Ο λόγος για την Ελένη Φουρέιρα και τον Κωνσταντίνο Γαλανό.
Μπορεί οι δυο τους να μην ανακοίνωσαν ποτέ δημόσια τη σχέση τους, αλλά έμοιαζε να είναι κοινό μυστικό με τον νεαρό τραγουδιστή να λέει πάντα τα καλύτερα για την αγαπημένη του. “Η Ελένη είναι ένας από τους πιο όμορφους ανθρώπους που έχω γνωρίσει και δεν μιλάω μόνο για την εξωτερική αλλά και την εσωτερική της ομορφιά”, είχε δηλώσει στο παρελθόν.
Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες και των δυο, η σχέση τους δεν κατάφερε να κρατήσει και η αφορμή ήταν ένα mail. Σύμφωνα με το “Thema People” η Ελένη είχε επισκεφθεί πριν από λίγο καιρό, τον Κωνσταντίνο στη Θεσσαλονίκη, αλλά το οριστικό τέλος μπήκε στο σπίτι της στην Αθήνα, όταν ο αγαπημένος της διάβασε ένα mail στο laptop της. Μπορει το περιεχόμενο του mail να παραμένει προς το παρόν άγνωστο, αλλά ο Κωνσταντίνος φαίνεται πως δεν θέλει να δώσει άλλη ευκαιρία στην τραγουδίστρια. “Δεν γνωρίζουμε τι λέει το mail, αλλά ο Κωνσταντίνος είναι ανένδοτος στο να τα ξαναφτιάξει με την Ελένη”, λέει άνθρωπος από το κοντινό του περιβάλλον.
Από τη μεριά της, η Ελένη Φρουρέιρα, που βρίσκεται στην καλύτερη επαγγελματική περίοδο της ζωής της, είναι πολύ στενοχωρημένη από το χωρισμό της. Μάλιστα, πολλοί λένε ότι η φετινή επιτυχία της και η προβολή της μέσα από το “Just the 2 of us”, στάθηκε η αφορμή για να ξεκινήσουν και τα πρώτα προβλήματα που οδήγησαν στο χωρισμό.

Read More

And More