Οριστικός χωρισμός για πασίγνωστο ηθοποιό! Ξανά single ο κούκλος σταρ

Ήταν τρία χρόνια μαζί και έδειχναν να είναι full in love. Ο θυελλώδης έρωτάς τους όμως φαίνεται πως έφτασε στο τέλος του. Το διάσημο ζευγάρι που το τελευταίο διάστημα τα είχε ξαναβρεί για περισσότερες από τρεις φορές, τελικά αποφάσισε να δώσει ένα οριστικό τέλος στο ειδύλλιο του με τον κούκλο σταρ του Χόλιγουντ να επιστρέφει στο club των περιζήτητων εργένηδων…

Ο λόγος για τον Gerard Butler που αφού έδωσε μια τελευταία ευκαιρία στη σχέση του με την Morgan Brown – το πρώην ζευγάρι πέρασε μαζί το καλοκαίρι στο Μεξικό- έδωσε οριστικό τέλος στο δεσμό τους. Η αλήθεια, είναι πως οι δυο τους έζησαν μια σχέση γεμάτη πάθος και εντάσεις, με τον Gerard να μην είναι απόλυτα πιστός στην καλή του, αλλά τώρα όλα φαίνεται πως ανήκουν πια στο παρελθόν.

Φίλοι του πρώην ζευγαριού, αποκάλυψαν πως οι δυο τους προσπάθησαν πολύ για μια ακόμη επανασύνδεση και γι’ αυτό έκαναν κοινές διακοπές στο Μεξικό. Και μπορεί το πάθος να υπάρχει, ο Gerard όμως δεν νοιώθει έτοιμος για δέσμευση. “Αρχικά νόμιζε πως η Morgan θα ήταν η κατάλληλη για να πάει ένα βήμα παραπέρα, αλλά δυστυχώς δεν ήταν” αποκάλυψε φίλος του Χολιγουντιανού σταρ στα διεθνή ΜΜΕ.

Read More

And More