Ορκωμοσία νέας κυβέρνησης: Τι φόρεσαν οι κυρίες που υπουργοποιήθηκαν! Φωτογραφίες

Έγινε το μεσημέρι η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης μετά τον ανασχηματισμό και το σίγουρο είναι ότι είχε έντονο άρωμα γυναίκας! 13 σε σύνολο οι κυρίες που συμμετέχουν στο νέο κυβερνητικό σχήμα και 6 από αυτές είναι νέες.

Πολλές ήταν οι όμορφες και κομψές παρουσίες. Ιδιαίτερη εντύπωση την ώρα που οι νέοι υπουργοί πήγαιναν προς το Προεδρικό  Μέγαρο για την ορκωμοσία, έκαναν η μόλις 30χρονη Κατερίνα Νοτοπούλου αλλά και η… πανέμορφη κόρη της Κατερίνας Παπακώστα Αγγέλας Σιδηροπούλου η οποία συνόδευσε την μητέρα της και τράβηξε πάνω της τα βλέμματα και τα φωτογραφικά φλας.

Oι κυρίες που θα ξεκινήσουν να εργάζονται στα υπουργεία επέλεξαν να φορέσουν για την ιδιαίτερη περίσταση  ταγιέρ και κοστούμια κυρίως σε μπλε και λευκό, δίνοντας όμως σικάτες και θηλυκές λεπτομέρειες στο λουκ τους. Ο Πέτρος Χόντος βρέθηκε πριν την ορκωμοσία, στο Προεδρικό Μέγαρο και απαθανάτισε τις κυρίες που υπουργοποιήθηκαν!

Η 30χρονη υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου επέλεξε μπλε σκούρο κοστούμι με μπεζ τοπ, το οποίο συνδύασε με nude τσάντα και nude ψηλοτάκουνες γόβες

Η υφυπουργός εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη με μαύρο φόρεμα και μαύρα πέδιλα τα οποία συνόδευσε με λευκό σακάκι

Τotal blue  με μπλε γόβες και lingerie top ,για την Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη

‘Ενα μουσταρδί μίντι φόρεμα με λεπτή μαύρη ζώνη και ψηλοτάκουνες nude γόβες, επέλεξε να φορέσει για αυτή τη σημαντική στιγμή, η Κατερίνα Παπακώστα Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη

Η κ. Παπακώστα με την εντυπωσιακή κόρη της, Αγγέλα Σιδηροπούλου

Το λευκό διάλεξε η Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας  Μαρία Κόλλια Τσαρουχά

Η υπουργός Διοικητικής Ανασυκρότησης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου με μπλε ταγιέρ

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος / eurokinissi

Read More

And More