“Ορκους Σιωπής” θα κάνει αυτό το χειμώνα ο Δάνης Κατρανίδης!

Μετά τα “Μυστικά της Εδέμ” και αφού ο Δάνης Κατρανίδης θέλησε να πάρει αποστάσεις ασφαλείας από την τηλεόραση, να αποτοξινωθεί και να γεμίσει μπαταρίες, επιστρέφει δριμύτερος. Ο γνωστός ηθοποιός αυτό το χειμώνα είπε να γυρίσει και πάλι μπροστά από τις κάμερες, συμμετέχοντας στην ολοκαίνουργια και άκρως φιλόδοξη σειρά του Star , “Ορκους Σιωπής”, για την οποία αν θυμάσαι σου έχω μιλήσει ήδη εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Μάλιστα, αρχικά στον βασικό πρωταγωνιστικό ρόλο ήταν να δούμε τον Κώστα Καζάκο, αλλά τελικά ο ηθοποιός δεν τα βρήκε με την παραγωγή και έτσι ο ρόλος δόθηκε στον Δάνη Κατρανίδη, ο οποίος για ακόμα μία φορά θα ενώσει τις τηλεοπτικές του δυνάμεις – μεταξύ άλλων βέβαια – με την Κάτια Δανδουλάκη, θυμίζοντάς μας τις τηλεοπτικές εποχές της “Βέρας στο δεξί”!

Το Star αποφάσισε αυτή την σεζόν να ταράξει για τα καλά τα τηλεοπτικά νερά και μετά από δώδεκα ολόκληρα χρόνια είπε και πάλι το “ναι” στην ελληνική μυθοπλασία, διεκδικώντας ένα σημαντικό κομμάτι από την πολυπόθητη πίτα της τηλεθέασης. Γι ΄αυτό άλλωστε έστειλε και επίσημη ανακοίνωση μέσα από την οποία επιβεβαιώνει πλήρως όλες αυτά τα δημοσιεύματα που είχαν υπάρξει στα Μέσα τον τελευταίο καιρό για τους “Ορκους Σιωπής”.

Ιδού η επίσημη ανακοίνωση…

«Το Star μπαίνει δυναμικά στο χώρο της μυθοπλασίας και τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα προβάλλει μια ολοκαίνουρια καθημερινή, δραματική σειρά με ένα εξαιρετικό καστ από καταξιωμένους, αγαπημένους Έλληνες και Κύπριους ηθοποιούς.

“Όρκος Σιωπής”, είναι ο τίτλος της νέας σειράς του Star σε συνεργασία με το κυπριακό κανάλι “Σίγμα”.
Επίκεντρο της σειράς είναι μια επιφανής οικογένεια του Ναυπλίου, με ρίζες απ’ τη Λεμεσό. Πρόκειται για την οικογένεια του Πέτρου και της Αλεξάνδρας Ασλάνη, και τα τέσσερα παιδιά τους: Τον Άρη και τη Σοφία (παιδιά της Αλεξάνδρας από τον πρώτο της γάμο) και τα παιδιά της Αλεξάνδρας και του Πέτρου: Τον Έκτορα και τη Μαρίνα.
Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ερμηνεύουν οι:
Κάτια Δανδουλάκη
Δάνης Κατρανίδης
Παναγιώτης Μπουγιούρης
Αντιγόνη Δρακουλάκη
Υρώ Λούπη
Μάνος Ιωάννου
Τόνυ Δημητρίου
Σταύρος Λούρας
Πανίκος Πιλαλής
Το σενάριο υπογράφουν ο Σταύρος Αβδούλος και η Ειρήνη Ριτσώνη, το συγγραφικό δίδυμο με τις μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες όπως οι σειρές «Ψίθυροι Καρδιάς», «Άγγιγμά Ψυχής», «Έρωτας Κλέφτης», «Αρχιπέλαγος».
Η σκηνοθεσία είναι των έμπειρων Γιάννη Βασιλειάδη, Γιώργου Σιούγα («Μυστικά της Εδέμ», «Βέρα στο Δεξί» κ.α.)
Συντονισμός παραγωγής: Tanweer Alliances
Τηλεοπτική επιμέλεια: Δημήτρης Τοκαρής («Σε Φόντο Κόκκινο», «7 Ουρανοί και Σύννεφα αλήτες» κ.α)
Η σειρά θα προβάλλεται ταυτόχρονα σε Ελλάδα και Κύπρο. Τα γυρίσματα είναι προγραμματισμένα να γίνουν σε Λεμεσό και Ναύπλιο.
Με επόμενο δελτίο Τύπου θα ανακοινώσουμε το υπόλοιπο καστ, την υπόθεση της σειράς, καθώς και πληροφορίες για τα γυρίσματα.»

Read More

And More