Oscars: Ήρθε η ώρα του Λεονάρντο Ντι Κάπριο;

Η μεγάλη βραδιά του σινεμά έφτασε και φέτος με την 88η τελετή απονομής των βραβείων Oscar να βρίσκεται λίγες ώρες μακριά (ξημερώματα Δευτέρας 03.30).

Για τις υποψηφιότητες πολλά έχουν γραφτεί και ακόμη περισσότερα έχουν ειπωθεί, ωστόσο η μεγάλη φετινή ιστορία στο διαγωνιστικό κομμάτι αφορά την υποψηφιότητα του Λεονάρντο Ντι Κάπριο για το βραβείο Α’ ανδρικού ρόλου, για την ερμηνεία του στην «Επιστροφή» του Αλεχάντρο Γκονσάλες Ιναρίτου.

Οι υποψηφιότητες του Ντι Κάπριο

Ο 42χρονος πλέον, Αμερικανός ηθοποιός, έχει βρεθεί σε αντίστοιχη θέση ακόμη 5 φορές στην καριέρα του (τις 4 για βραβείο ηθοποιίας και τη μία ως παραγωγός) ωστόσο, καμία εξ’αυτών δεν κατάφερε να φύγει νικητής.

What’s Eating Gilbert Grape (1993) – Β’ Ανδρικού Ρόλου
The Aviator (2005) – Α’ Ανδρικού Ρόλου
Blood Diamond (2007) – Α’ Ανδρικού Ρόλου
The Wolf of Wall Street (2014) – Α’ Ανδρικού Ρόλου
The Wolf of Wall Street (2014) – Καλύτερης Ταινίας (Παραγωγός)
The Revenant (2016) – Α’ Ανδρικού Ρόλου

Πότε είναι η σειρά του Ντι Κάπριο;

Και τι σημαίνει για το Hollywood αλλά και τα mainstream μέσα το ότι ένας από τους κορυφαίους ηθοποιούς της γενιάς του είναι –ακόμη- χωρίς Oscar; Τα πάντα.
Η ατελείωτη συζήτηση γύρω από το όνομά του σε συνδυασμό με το πολυπόθητο βραβείο έχει φτάσει… -αναμφίβολα- παντού, ενώ κάποιοι κάνουν λόγο για «κατάρα» και άλλοι πιο δημιουργικοί, φτιάχνουν ακόμη και… video games για να βοηθήσουν τον Λεονάρντο να πιάσει το αγαλματίδιο που τόσο του λείπει!

Η 88η τελετή απονομής των βραβείων Oscar θα είναι από μόνη της ξεχωριστή αφού όλη η υφήλιος αναμένει –επιτέλους- να δει τον Ντι Κάπριο να ανεβαίνει στην σκηνή για την παραλαβή και τον καθιερωμένο λόγο.

Ακόμη και οι στοιχηματικές εταιρείες είναι σχεδόν βέβαιες για το αποτέλεσμα στην κατηγορία Α’ ανδρικού ρόλου. O Stoiximan.gr προσφέρει το ενδεχόμενο νίκης του Ντι Κάπριο σε τιμές απόλυτου φαβορί, ωστόσο μέχρι το “The Oscar goes toLeonardo DiCaprio”, να ακουστεί στο Dolby Theater, τίποτα δεν είναι βέβαιο. Ρωτήστε και τον ίδιο…

Read More

And More