Όσκαρ 2016: Το αβυσσαλέο ντεκολτέ της Sofia Vergara άναψε “φωτιές”!

Είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα, ταλαντούχα ηθοποιός και πολύ σέξι. Ο λόγος για την Sofia Vergara που φημίζεται για τις “καυτές” καμπύλες και το πλούσιο ντεκολτέ της και έκανε για μια ακόμη φορά τη διαφορά. Η διάσημη ηθοποιός εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των Oscar 2016 και τράβηξε πάνω της όλα τα αντρικά βλέμματα.

Για μια ακόμη φορά το αβυσσαλέο ντεκολτέ της προκάλεσε επιφωνήματα θαυμασμού, με την ίδια όμως να έχει δηλώσει παλαιότερα σε συνέντευξή της πως συχνά το μεγάλο στήθος της, την βασανίζει… “Δυσκολεύομαι πολύ μέσα στα φορέματα μου”, είχε πει στο περιοδικό “The Edit” και εξομολογείται πως έχει σκεφτεί να κάνει επέμβαση για να μικρύνει το στήθος της.

ΔΕΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ


Έχω το στήθος των stripper. Είναι πολύ μεγάλο το στήθος μου και επειδή είναι αληθινό με δυσκολεύει πολλές φορές στο να μπει σωστά σε ένα φόρεμα και να κρατηθεί εκεί. Ο κόσμος πολλές φορές θα λέει ότι φοράω το ίδιο στυλ ρούχων στο κόκκινο χαλί, αλλά επειδή ξέρω το σώμα μου, αυτή είναι η πιο ασφαλής λύση για εμένα”, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Φωτογραφίες Splash

Read More

And More