Όσκαρ 2018: Η Frances McDormand έχασε το αγαλματίδιο της στο πάρτι και ξέσπασε σε κλάματα

Μια υπέροχη και συνάμα άτυχη μέρα έζησε χθες το βράδυ η Frances McDormand! Η γνωστή ηθοποιός κέρδισε το Όσκαρ Α’ Γυναικείου ρόλου για τη συμμετοχή της στην ταινία “Three Billboards Outside Ebbing, Missouri” και στη συνέχεια… το έχασε. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους The New York Times, η Frances έχασε το αγαλματίδιό της, κατά τη διάρκεια του Governors Ball, της παραδοσιακής δεξίωσης που ακολουθεί την απονομή των βραβείων Όσκαρ.

Μάλιστα, σύμφωνα με το USA Today, η ηθοποιός δεν σταμάτησε να κλαίει με λυγμούς από τη στεναχώρια της, ενώ μάρτυρες την είδαν να αποχωρεί με τον σύζυγό της, Joel Coen, από την δεξίωση, καταρρακωμένη πιστεύοντας ότι δεν θα το ξαναδεί στην ζωή της. Όλα πήγαν καλά, όμως, και μετά από έναν εξονυχιστικό έλεγχο των sequrity το χρυσό αγαλματίδιο… βρέθηκε!

Το γεγονός πως Frances McDormand είχε προλάβει να χαράξει το όνομά της πάνω στο Όσκαρ βοήθησε τελικά την ασφάλεια να βρει τον άντρα που πήγε να κάνει φτερά με αυτό…

«Η Fran και το Οσκαρ είναι ξανά ευτυχισμένοι μαζί και αυτή τη στιγμή απολαμβάνουν ένα μπέργκερ» γράφει σε δήλωση του, ο ατζέντης της ηθοποιού.

Read More

And More