Όσκαρ 2019: Αυτά είναι τα εντυπωσιακά δώρα που κέρδισαν οι υποψήφιοι της 91ης απονομής!

Άρωμα Ελλάδας είχαν και φέτος τα δώρα που πήραν οι υποψήφιοι ηθοποιοί και σκηνοθέτες των βραβεία Όσκαρ. Πάνω από 20 υποψήφιοι – είτε κέρδισαν κάποιο βραβείο είτε όχι – έφυγαν από το Dolby Theater με πολλά εντυπωσιακά δώρα και εκπληκτικές προσφορές. Την πρωτοβουλία πήρε μία γνωστή εταιρεία μάρκετινγκ του Λος Άντζελες, η οποία έχει σκοπό να κλέψει λίγη από την δόξα των κινηματογραφικών βραβείων.

Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes τα δώρα θα ξεπερνούν τα 100.000 δολάρια και θα εντυπωσιάσουν πολύ τους υποψηφίους. Το πιο σημαντικό από αυτά θα είναι ταξίδι αξίας 20,000 δολαρίων, όπου οι τυχεροί θα πρέπει να διαλέξουν έναν τους τέσσερις προορισμούς :Ισλανδία, Νησιά Γκαλαπάγος, Αμαζόνιο, ή Κόστα Ρίκα. Βέβαια εξίσου εντυπωσιακό είναι και το ταξίδι στην Χαλκιδική σε πολυτελή βίλα, όπου οι καλλιτέχνες θα φιλοξενηθούν εκεί για μία εβδομάδα.

Ένα ακόμα ιδιαίτερο δώρο που θα δοθεί στους πιο διάσημους υποψηφίους είναι οι ιδιαίτερες συνεδρίες για καταπολέμηση φοβιών από εξειδικευμένο επιστήμονα. Βέβαια δεν θα μπορούσαν και φέτος να μην δοθούν τα συνηθισμένα δώρα όπως: Οδοντόκρεμες, στοματικά διαλύματα, πακέτα αλάτων, σαμπουάν, πιστολάκια για τα μαλλιά, ψεύτικες βλεφαρίδες, λεμονάδες, φανελάκια, σοκολατάκια, μπισκότα, στυλό αλλά και μία βούρτσα μπάνιου.

 

Read More

And More