ΟΣΚΑΡ 2020: 100% χορτοφαγικό το μενού στην τελετή απονομής!

Χορτοφαγικό θα είναι το μενού στην 92η τελετή απονομής των χρυσών αγαλματιδίων, γεγονός που ανακοινώθηκε από την αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών. Τόσο το γεύμα όλων των υποψήφιων για Όσκαρ όσο και τα finger food που θα προσφέρονται πριν την έναρξη της λαμπερής βραδιάς στο Χόλιγουντ θα είναι 100% ολικά χορτοφαγικά.

Το μενού για το Governors Ball, το γκαλά αμέσως μετά την τελετή απονομής, θα είναι κατά 70% ολικά χορτοφαγικό και 30% βετζετέριαν ή με ψάρι και κρέας. Τα πλαστικά μπουκάλια νερού και άλλα αναψυκτικά σε πλαστικές συσκευασίες θα εξαλειφθούν από τις εκδηλώσεις για τα βραβεία Όσκαρ, τονίζει επίσης η Ακαδημία σε μια ανακοίνωση. Η Ακαδημία, τα 8.000 μέλη της οποίας επιλέγουν τους νικητές των Όσκαρ, επισήμανε ότι «οφείλουμε… να δεσμευτούμε στη στήριξη του πλανήτη».

Δεδομένου ότι τα Όσκαρ αποτελούν μία από τις πιο σημαντικές μεγάλες εκδηλώσεις μέσα στο χρόνο, οι υπεύθυνοι της αμερικανικής Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών, αποφάσισαν να δώσουν ένα παράδειγμα προς όλους και να σεβαστούν όσο το δυνατόν περισσότερο το περιβάλλον.

Read More

And More