ΟΣΚΑΡ 2020: Ακομπλεξάριστη η Scarlett Johansson αγκαλιάζει την Laura Dern που της «πήρε» το Όσκαρ!

Ο απόλυτος ορισμός της ευγενούς άμιλλας ήταν τα ΟΣΚΑΡ 2020 με τις διάσημες κυρίες που ήταν υποψήφιες για το χρυσό αγαλματίδιο να κλέβουν και πάλι τις εντυπώσεις. Τι συμβαίνει όμως, όταν φοράς τα καλά σου, εντυπωσιάζει στο κόκκινο χαλί, είσαι υποψήφια για Όσκαρ και στις δυο κατηγορίες Α’ και Β’ Γυναικείου Ρόλου και γυρίζει σπίτι με άδεια χέρια;

Ο λόγος φυσικά για την Scarlett Johansson που ήταν φέτος υποψήφια για το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου με την ερμηνεία της στην ταινία “Marriage Story” και Β’ Γυναικείου Ρόλου με την ερμηνεία της στην ταινία “Jojo Rabbit”. Ωστόσο, δεν κατάφερε να κερδίσει σε κάποια από τις δυο κατηγορίες.

Η πιο “αμήχανη” στιγμή για εκείνη, όμως, ήταν όταν το Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου πήγε στην συμπρωταγωνίστριά της Laura Dern για το ρόλο της στην ταινία “Marriage Story”. Ακομπλεξάριστη η Scarlett Johansson σηκώθηκε αγκάλιασε και φίλησε την Laura Dern, παρόλο που της «πήρε» το Όσκαρ μέσα από τα χέρια.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως το Όσκαρ της Laura για τον Β’ Γυναικείο Ρόλο, προηγήθηκε της ανακοίνωσης του Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου στο οποό είχε εναποθέσει και τις μεγαλύτερες ελπίδες της η Scarlett.

Φωτογραφίες: Reuters

Read More

And More