ΟΣΚΑΡ 2020: Αυτά είναι τα πανάκριβα δώρα θα πάρουν νικητές αλλά και χαμένοι!

Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη βραδιά των βραβείων Όσκαρ έχει ξεκινήσει, το κόκκινο χαλί έχει στρωθεί και η αφρόκρεμα του Χόλιγουντ περιμένει με αγωνία τα ονόματα των νικητών που θα κερδίσουν το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο.

Οι υποψήφιοι σε κάθε κατηγορία πολλοί, τα βραβεία όμως λίγα και συγκεκριμένα.

Για να μην φύγουν, λοιπόν, με το παράπονο όσοι δεν καταφέρουν να κερδίσουν το πολυπόθητο βραβείο, οι διοργανωτές έχουν φροντίσει να τους «αποζημιώσουν» και με το παραπάνω για την παρουσία τους στη βραδιά.

Στους 24 διεκδικητές των πιο σημαντικών βραβείων -ιδίως δηλαδή σε ηθοποιούς και σκηνοθέτες- θα δοθεί ένα «πακέτο δώρων», με προϊόντα και προσφορές κάθε είδους. Το εντυπωσιακό gigt bag με τα πανάκριβα δώρα λέγεται «Everyone Wins» και, όπως επισημαίνει το περιοδικό Forbes, θα περιλαμβάνει δώρα αξίας περίπου 205.000 ευρώ.

Ειδικότερα, στους υποψήφιους θα δοθούν:

  • Μπουκάλια με νερό της εταιρείας Hfactor που κοστίζουν τουλάχιστον 26 ευρώ.
  • Θεραπείες και επεμβάσεις αναζωογόνησης αξίας περίπου 23.000 ευρώ.
  • Μία βόλτα με υποβρύχιο.
  • Μία 12ημερη κρουαζιέρα με το υπερπολυτελές σκάφος Scenic Eclipse, που μπορεί να φιλοξενήσει 220 άτομα και το οποίο έχει μπάτλερ και… ελικόπτερο. Το δώρο κοστίζει 75.000 ευρώ.
  • Αξέχαστες διακοπές σε έναν φάρο στην Τενερίφη, που έχει μετατραπεί σε ξενοδοχείο. Η μία βραδιά κοστίζει περίπου 1.600 ευρώ.
  • Άλατα που περιέχουν χρυσό 24 καρατίων και αμέθυστο αξίας 70 ευρώ.

Το μόνο αρνητικό σε όλο αυτό για τους… χρυσούς παραλήπτες είναι ότι θα πρέπει να πληρώσουν φόρο για τα δώρα τους.

Το TLife.gr θα παρακολουθήσει live την μεγάλη βραδιά των Όσκαρ 2020

Read More

And More