Όσκαρ 2022: Η δημόσια συγγνώμη του Γουίλ Σμιθ για το χαστούκι στον Κρις Ροκ – «Λύγισε» στη σκηνή

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Μαρτίου 94η Απονομή των βραβείων Όσκαρ στο Dolby Theatre στο Los Angeles, με τους αστέρες του Hollywood να επιστρέφουν στο κόκκινο χαλί μετά από δύο χρόνια. (δες εδώ τη λίστα με τους νικητές)

Ένα από τα highlight της βραδιάς ήταν πρωτοφανής στιγμή με τον διάσημο ηθοποιό Γουίλ Σμιθ να χαστουκίζει τον Κρις Ροκ… επειδή κορόιδεψε τη γυναίκα του.

Όλα έγιναν ενώ ο Κρις Ροκ παρουσίαζε το Όσκαρ καλύτερου ντοκιμαντέρ, άρχισε να αστειεύεται. Πρώτα με το ζευγάρι Χαβιέρ Μπαρδέμ – Πενέλοπε Κρουζ που είναι και οι δυο υποψήφιοι και μετά πήγε στη σύζυγο του Γουίλ Σμιθ χλευάζοντας το γεγονός πως είχε σχεδόν ξυρισμένο το κεφάλι της, όπως η Ντέμι Μουρ στο G.I. Jane.

«Τζέντα, σε αγαπώ αλλά περιμένω το G. I. Jane 2» είπε ο Κρις Ροκ και η Τζέντα Πίνκετ Σμιθ δεν έκρυψε την ενόχλησή της. Και δευτερόλεπτα λεπτά, ο Γούιλ Σμιθ σηκώθηκε από τη θέση του, ανέβηκε στη σκηνή, πλησίασε τον Κρις Ροκ και τον χαστούκισε σε… παγκόσμια μετάδοση!

Εξοργισμένος επέστρεψε στη θέση του, με τον Κρις Ροκ να του λέει πως ό,τι είπε ήταν απλά ένα αστείο αλλά ο Γούιλ Σμιθ του φώναζε να μην πιάνει στο γα@@@@νο στόμα του, το όνομα της γυναίκας του

Λίγη ώρα αργότερα όμως, Ο Γουίλ Σμιθ θέλησε να απολογηθεί για την κίνησή του, με δάκρια στα μάτια. Συγκεκριμένα ο ηθοποιός που κέρδισε το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στο «Η μέθοδος Γουίλιαμς», ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο του λέγοντας: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Ακαδημία και τους συνυποψήφιούς μου.

Είναι μια πανέμορφη στιγμή και δεν κλαίω γιατί κέρδισα το βραβείο. Δεν έχει σημασία το ότι κέρδισα ένα βραβείο. Έχει σημασία γιατί μπόρεσα να φωτίσω όλων αυτόν τον κόσμο. Τον Tim τον Trevor, τον Zack, την Saniyya, την Demi, την Aunjanue και όλο το συνεργείο του King Richard, τη Venus και τη Serena και όλη την οικογένεια Williams.

H τέχνη μιμείται τη ζωή λένε. Μπορεί να φαίνομαι τώρα σαν ένας τρελός πατέρας, όπως είπανε για τον Richard Williams κάποτε, αλλά η αγάπη σε ωθεί να κάνεις τρελά πράγματα».

 

Read More

And More