Όταν η ελληνική κοινότητα της Μελβούρνης υποδέχτηκε με θέρμη τον Στέφανο Τσιτσιπά! [pics]

Δείπνο προς τιμήν των δύο κορυφαίων Ελλήνων αθλητών, Στέφανου Τσιτσιπά και Μαρίας Σάκκαρη, παρέθεσαν πριν λίγες μέρες το Προξενείο της Ελλάδας στη Μελβούρνη σε συνεργασία με την Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης και Βικτώριας, καλωσορίζοντάς τους,  ενόψει του πρώτου γύρου του Australian Open, ο οποίος ξεκίνησε την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου.

Το γλυκό αυτό καλωσόρισμα πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 8:30 το βράδυ, στο εστιατόριο “Melina on the Rooftop“, στο κτίριο όπου στεγάζεται και το Ελληνικό Κέντρο, παρουσία του Γενικού Προξένου της Ελλάδας στη Μελβούρνη, Δημητρίου Μιχαλόπουλου, του Προέδρου της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης και Βικτώριας, Βασίλη Παπαστεργιάδη και φορέων της ομογένειας.

Πρώτη, είχε φτάσει η Μαρία Σάκκαρη, συνοδευόμενη από την μητέρα της Αγγελική Κανελλοπούλου, η οποία το 1987 είχε φτάσει στο Νο 43 στην παγκόσμια κατάταξη και για 15 χρόνια ήταν η καλύτερη θέση που είχε κατακτήσει ποτέ Ελληνίδα αθλήτρια στο τένις.

Ακολούθησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνοδευόμενος από τον πατέρα και head coach του Απόστολο Τσιτσιπά, τη μητέρα του Γιούλια Αποστόλη, η οποία υπήρξε Νο. 1 τζούνιορ παίκτρια στη Σοβιετική Ένωση, καθώς επίσης και από τα αδέρφια του.

Δες τις φωτογραφίες:

 

Πηγή φωτογραφιών: sbs.com.au / welovesports.gr

Read More

And More