Όταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν… ξανθιά στη Νέα Υόρκη! [pic]

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου άφησε στην άκρη για λίγο την καριέρα στο εξωτερικό και φέτος κάθισε στην κριτική επιτροπή του Greece’s Next Top Model. Μέσα από τη συμμετοχή της στο reality μόδας του STAR αγαπήθηκε ιδιαιτέρως από το ευρύ κοινό, ενώ με τα σχόλιά της στις διαγωνιζόμενες κατάφερε να γίνει viral.

Η Ηλιάνα αναμφίβολα είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz. Ψηλή, με υπέροχες αναλογίες, αντικειμενικά όμορφο πρόσωπο και με μακριά καστανά μαλλιά. Οπότε, είναι ανέφικτο να περάσει απαρατήρητη. Ωστόσο, κάνοντας ένα scroll down στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είδαμε κάτι που μας ξάφνιασε.

Η μελαχρινή καλλονή, η οποία διαπρέπει στο εξωτερικό, πριν από από δύο χρόνια είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια selfie, στην οποία πόζαρε με κατάξανθα μαλλιά στη Νέα Υόρκη, φορώντας μόνο το μπουρνούζι της.

Golden ✨ #Forddirect

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou) στις

Όχι, η κριτής του GNTM δεν είχε αλλάξει την απόχρωση των μαλλιών της, αλλά φορούσε περούκα, προφανώς για τις ανάγκες κάποιας φωτογράφισης. Όπως φαίνεται… δοκίμασε με τον τρόπο αυτό το ξανθό, αλλά δεν αποφάσισε ποτέ να τολμήσει μια τέτοια μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση. Τουλάχιστον ακόμα.

Μάλιστα, λίγες ώρες αργότερα, είχε δημοσιεύσει και μια ακόμα selfie, στην οποία πόζαρε με τα φυσικά μαλλιά της. Το σίγουρο, ωστόσο, είναι πώς και με τα δύο look η Ηλιάνα είναι κούκλα.

🦄 #FORDdirect

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou) στις

Read More

And More