Όταν η κρίση χτυπά και την πόρτα της Ελένης Μενεγάκη! Τι συμβαίνει στην παρουσιάστρια…

Και να που η κρίση δεν κάνει διακρίσεις… Και να που η κρίση μπορεί να χτυπήσει την πόρτα ακόμα και του ίσως πιο ακριβοπληρωμένου προσώπου της ελληνικής τηλεόρασης. Ο λόγος ; Ο λόγος για την Ελένη Μενεγάκη η οποία παρά το γεγονός ότι είναι τηλεοπτική σταρ πρώτης γραμμής, παρά το γεγονός ότι είναι η σούπερ σταρ του καναλιού της – γι αυτό δεν χωράει καμία αμφιβολία – και στην οποία μέχρι πρότινος κανείς δεν τολμούσε να της χαλάσει το χατίρι μιας και η επιθυμία της ήταν διαταγή, βρίσκεται κι αυτή στο μάτι του τηλε-κυκλώνα της κρίσης.

Ετσι, μετά τις μειώσεις που έχουν γίνει στο μπάτζετ της εκπομπής, μετά τις μειώσεις σε ανθρώπινο δυναμικό, αλλά και σε τεχνολογικό και τεχνικό επίπεδο και σε επίπεδο εξοπλισμού, τώρα η Ελένη καλείται να δεχτεί ακόμα μία μείωση η οποία έρχεται να της αλλάξει τηλεοπτικές συνήθειες χρόνων ή μάλλον δύο και πλέον τηλε-δεκαετιών!

Τι εννοώ μ΄αυτό; Οτι παρά την έντονη,καλοκαιρινή επιθυμία της Ελένης, η καθημερινή,μεσημεριανή εκπομπή της να… εκδράμει και να μας ευχηθεί το “καλό καλοκαίρι” με φόντο το απέραντο γαλάζιο, πραραδοσιακά όπως γινόταν κάθε χρόνο, τελικά η “Ελένη” της θα μείνει μέσα.

Βλέπετε, η οικονομική κρίση έχει προκαλέσει ένα γενικό συμμάζεμα στην εταιρία παραγωγής “Plus Productions” και έτσι αποφασίστηκε πως δεν θα μπορούσε να εγκριθεί ένα τέτοιο θψηλό κονδύλι, για να μπορέσει η Ελένη Μενεγάκη μαζί με τους συνεργάτες της, να αφήσουν για λίγες ημέρες πίσω τους το πλατό και να ανανεώσουν μαζί μας το τηλεοπτικό τους ραντεβού για του χρόνου, με τα καπέλα, τα αντιηλιακά και τα γυαλιά ηλίου ανά χείρας !


Read More

And More