Όταν η μουσική ενώνεται με τη μόδα! Καγιά και Τάμτα παρουσιάζουν το MadWalk

Όταν η μουσική ενώνεται με τη μόδα! Καγιά και Τάμτα παρουσιάζουν το MadWalk | tlife.gr

Μία λαμπερή και φρέσκια συνεργασία θα δούμε αφού η παρουσιάστρια και μοντέλο Βίκυ Καγιά και η pop τραγουδίστρια Τάμτα, πρόκειται να παρουσιάσουν μαζί το project του εξωτερικού «FashionRock», στην «MadWalk» έκδοση που θα δούμε την Τρίτη στο στο Γήπεδο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.

Το Mad πρόκειται να ενώσει το τραγούδι με τη μόδα και πρόκειται για αυτό το μεγάλο show! 8 Έλληνες σχεδιαστές μόδας και 8 δημοφιλείς καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν live επάνω στη σκηνή αλλά θα κάνουν και πασαρέλα, δημιουργώντας έτσι ένα μοναδικό θέαμα για όσους επιλέξουν να παρευρεθούν!

Τα «ζευγάρια» του MadWalk είναι: Deux Hommes και Γιώργος Μαζωνάκης, Mi-Ro και Onirama, Yiorgos Eleftheriades και Μύρωνας Στρατής ft. Ilia Darlin, Mary Katrantzou και Matisse, Celia Kritharioti Haute Couture και Σάκης Ρουβάς, Apostolos Mitropoulos και Έλενα Παπαρίζου, Orsalia Parthenis και Μέλισσες, Vrettos Vrettakos και Δέσποινα Βανδή.

Μέρος των εσόδων από την πώληση των εισιτηρίων της διοργάνωσης MadWalk by Vodafone θα διατεθεί για την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

Παρουσιάστριες λοιπόν όπως μας πληροφόρησε η Βίκυ Καγιά από το twitter και είναι κι επίσημο πια, θα είναι η ίδια μαζί με την Τάμτα!

READ more