“Όταν μου είπε πως είναι η Βάλια έπαθα σοκ! Άφησα ένα κοριτσάκι στρουμπουλό και εμφανίστηκε…”

Το Ευτυχείτε βρέθηκε στο θέατρο Αλκμήνη, όπου ο Περικλής Λιανός, ο Γραμματικός του Καφέ της Χαράς, παραχώρησε μια συνέντευξη, σχολιάζοντας την επιτυχία της σειράς, ενώ εξομολογήθηκε ότι αισθάνεται περίεργα που βλέπει τον εαυτό του μετά από 13 χρόνια να παίζει ξανά στο σίριαλ. Μάλιστα, αποκάλυψε το σοκ που έπαθε όταν είδε την Έφη Ρασσιά μετά από χρόνια.

«Αυτό που απολαμβάνω από την επιστροφή του Καφέ της Χαράς είναι τα γυρίσματα, στα οποία ξαναβρήκα τους ανθρώπους και είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Πίστευα ότι θα βρει ανταπόκριση και πάλι στο κοινό γιατί έχει ωραία κείμενα, είναι ωραία γυρισμένο και είναι μια ωραία δουλειά.

Τα γυρίσματα της σειράς γίνονται όλα σε εξωτερικούς χώρους και στη Σιβηρία να ήμουν, στο Γιακούτσκ θα κρύωνα λιγότερο. Το γύρισμα, δε, με την εκλογή της Σταυρούλας ήταν το κάτι άλλο. Ήμασταν στην Καρυά Άργους, η τελευταία λήψη ήταν στις 00:15, ήμασταν από τις 10 το πρωί και τα λόγια τα τελευταία απορώ πως ειπώθηκαν..

Πέρυσι, που έπαιζα στο θέατρο Αλκμήνη το “Γκιγιώμ, γλυκιά μου”, ήρθε η Έφη να δει την παράσταση. Με περιμένει, λοιπόν, έξω μια πανέμορφη κοπέλα, με αγκαλιάζει και εγώ δεν ήξερα ποια είναι. Όταν μου είπε πως είναι η Βάλια έπαθα σοκ. Άφησα ένα κοριτσάκι στρουμπουλό και εμφανίστηκε μια γυναικάρα πολύ όμορφη, πανέξυπνη, με τις σπουδές της», είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More