Όταν ο Τρύφωνας Σαμαράς χτένισε την Caitlyn Jenner! Φωτογραφίες και βίντεο

Στην Αθήνα βρέθηκε πριν λίγες μέρες η Caitlyn Jenner. Η πολυσυζητημένη transgender περσόνα του reality «Keeping up with the Kardashians«, η οποία έζησε όλη της τη ζωή ως Bruce Jenner επισκέφθηκε την χώρα μας και έμεινε ιδιαίτερα εντυπωσιασμένη. Αφορμή της επίσκεψης το show του Νίκου Κοκλώνη! Ο πατέρας της Kylie και της Kendall Jenner συνοδευόταν από την σύντροφο του και δεν σταμάτησε να ανεβάζει στιγμιότυπα από τα μέρη που επισκέφθηκε.

Η Caitlyn σύμφωνα με πληροφορίες δεν ήταν καθόλου απαιτητική και απόλαυσε το ταξίδι της με όλη της την ψυχή. Πάντα είχε δίπλα της άτομα τα οποία την πρόσεχαν αλλά και την ξεναγούσαν. Βέβαια αυτός που ήρθε πολύ κοντά με την διάσημη τηλεπερσόνα ήταν ο Τρύφωνας Σαμαράς ο οποίος ανέλαβε το εντυπωσιακό χτένισμα της. Η Caitlyn αφέθηκε στα δημιουργικά χέρια κομμωτή και του είπε να της κάνει ότι χτένισμα θέλει εκείνος. Το μακιγιάζ της διάσημης τηλεπερσόνα ανέλαβε ο γνωστός make up artist Φρέντυ Καλομπράτσος

Αν και η προετοιμασία της Caitlyn πήρε αρκετή ώρα, μιας και λόγω των λίγων μαλλιών που έχει, ο Τρύφωνας χρειάστηκε να τα κρεπάρει για αρκετή ώρα για να δώσει τον επιθυμητό όγκο, αργότερα άνοιξαν σαμπάνιες και ήπιαν στο καμαρίνι της για να γιορτάσουν την άφιξη της στην Ελλάδα.

Η Caitlyn ήταν πολύ άνετη και κυκλοφορούσε με το μπουρνούζι στο καμαρίνι της.

Read More

And More