Όταν οι διάσημοι έχουν κέφια στο αυτοκίνητο και βγάζουν selfies!

“Πρωινό γύρισμα με φούξια κραγιόν, γυαλιά και faux-πάντα- γουναρικό”, σχολίαζε το πρωί της Δευτέρας 1η Δεκεμβρίου, η Νίνα Λοτσάρη μέσω Instagram συνοδεύοντας με αυτόν τον τρόπο την selfie φωτογραφία που έβγαλε από τη θέση του οδηγού. Η γνωστή περφόρμερ δεν είναι η μόνη που εμπνέεται όταν βρίσκεται πίσω από το τιμόνι.

Αρκετές είναι οι κυρίες της ελληνικής showbiz που έχουν αναρτήσει κατά καιρούς φωτογραφίες τους ενώ βρίσκονταν στον δρόμο. Δες παρακάτω τις φωτογραφίες τους.

/

Η Βάσω Λασκαράκη με άκρως χειμωνιάτικο look όπως άλλωστε ανέφερε και η ίδια σχολιάζοντας: “Μα που οδηγώ να πάω έτσι; Στη Σιβηρία;”.

/

“Λίγο πριν το ματς” περιέγραφε η Γωγώ Μαστροκώστα για την selfie φωτογραφία μαζί με φίλη της στο αυτοκίνητο.

/

Με συνεπιβάτη της τον Μαύρο -όπως ονομάζεται ο σκύλος της- πόζαρε η Αθηνά Οικονομάκου. “Όποιος είπε πως τα διαμάντια είναι οι καλύτεροι φίλοι της γυναίκας δεν είχε ποτέ έναν σκύλο” σχολίασε η ίδια συνοδεύοντας τη φωτογραφία τους.

/

Ίσως η πιο “ευσυνείδητη” selfie είναι εκείνη της Νάντιας Μπουλέ. Όπως διευκρίνισε η ίδια αναρτώντας την δεν οδηγούσε την ώρα της αυτοφωτογράφισης, καθώς βρισκόταν σε ταξί.

Read More

And More